Нищо и няма, пий си ракията и си грей кокалите.....................
Нищо и няма, пий си ракията и си грей кокалите.....................
хахахаха, хайде наздраве тогава и поздрав от наща маса за ваща!!! :D
Еми няма проблем да се увериш, отвори вратите към другите стаи и го набримичи на 32. Ако работи без да спре, начи продължаваш да пиеш ракия. Ако пак се цепи, викаш инсталаторите (без да им наливаш ракия, преди да свършат работата ).
Според мен, също няма защо да се притесняваш, но пък пробвай.
Ха-ха-ха благодарско момчета!!! аз на вас трябва да нелея ракийката първо!!!
Преди месец закупих същия климатик.След първоначалния пуск не съм го спирал.
Като цяло съм доволен,не е много шумен и точно поддържа зададената температура.
Проблема е,че сам се изключва- на всеки час 3-4 пъти от 3 до 10 мин.
Въпросите са ми - как ще се отрази този режим на живота на компресора и кога
климатика ще ми дава разход 115 вата- миним. за модела при положение,че мин.
топлоотдаване е 900 вата
Няма да му се отрази, защото той не спира за толкова дълго, че да изтине компресора и смеси маслото с фреон. Относно мин. консумация, това е мин. мощност която се дава за мин. проектирани обороти.
Нищо му няма.Все още е топло и затова изклюючва по-често.Ще имаш минимално топлоотдаване, когато топлозагубите са малко-по-големи от номиналното топлоотдаване.Дали косумацията е 115, 130 или 150 вата няма значение.
Тази година имам монтирани около80-100 ХИТАЧИ-та и нямам нито една рекламация.Защо някой колеги не ги харесват не зная.Въпреки,че ги внасят К§К,това ми се струва най-свястното им нещо.
Аз треза зима ще ползвам Е10Н2 и определено мога да заявя, че машината си е желязна.Има разбира се, някои дребни недостатъци, но не са съществени, например само 3 степени на турбината, на АУТО нао турбината оборотите не спадат плавно, а на степенувано и е малко по-шумен вътре от машините от високия ценови клас.За сметка на това никога не замръзва, има голям дренажен отвор на дъното, от където всичко изтича/а не една дупка 20 ММ, замръзваща на първата вечер/, външното тяло е много тихо, има достатъчно ниска консумация, при добро оразмеряване на машината, създава добър комфорт в стаята, размразява когато има нужда, като цикъл по-дълъг от 10 минути не съм виждал да прави.
Зависи за кой град говорим примерно ние сме до дунава тези машинки тук немогат да деянат и съм се уверил вече 2 зими как стават буци лед и немогат да вдигнат повече от 18-20 градуса при -10 и надолу дори и да са малко преоразмерени пак е същата ситуация.Даже имам 2 броя 35-ци и една 25-ца които заради мърморещи клиенти замених с General за да реша проблема и от миналата зима нямат продаване даже и държавните претприятия не ги искат.Ако някой фен на хитачи ги иска нови са вносителя като по чудо се съгласи да ми ги замени но пак нямат продаване.
2бр. Hitachi RAS/RAC 35YH6 - 1100лв.
1бр. Hitachi RAS/RAC 25YH5 - 960лв. - вътрешното не го смениха работило е 2 седмици. монтажа беше директен и няма махани пласмаси с една дума е като ново.
давам ги с не попълнени гаранционни карти за 3 години демек весеки оторизиран сервиз на К&К може да ги попълни след монтиране.
за сравнение на цени: http://clima.dartek.bg/index.php?opt...d=30&Itemid=30
http://web.search.bg/export.php?id=285407+0
Не в малко градче край дунава съм но не искам да си права реклама!
Аз съм от Ямбол, но при нас като падне мъглата, няма вдигане, защото през града минава река Тунджа и оказва доста голямо влияние на влажността на въздуха.Миналата зима доста време беше под -10 и гъсти мъгли, но нямах никакви проблеми.Тази зима ще видя 09LD и 10SAVP-Е как ще я докарат.
Жалко, от доста време се канех, като паднат температурите да ти покажа 1-2 Хитачита как работят, че забелязвам много ги мразиш и да пием по едно.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Ми при вас явно работят добре.
В Ловеч бях монтирал 8 броя в един хотел човека който го държи не ми е звънял за 2 години нито веднъж явно и там си работят но тука при нас просто нестава факт за съжаление все си мислех че ще има среден вариант марка която и при нас да се справя ама за сега все още неможе да се намери тука издържат само fujitsu-general MHI daikin и старите панасоници но панасоника вече не е това което беше.