Миналата зима писах по тази тема и ... абе супер гадни вибрации - не знам от липса на тампони или кофти място, където е монтирано външното тяло ... при всички случаи монтажниците трябва да ги предвиждат тези работи ... От атарото дойдоха РАЗМРАЗИХА го с поливане на външното тялои казаха, че проблемът е от това, но после си вибрираше - бучеше и без да е заледен. Не знам как да го опиша това вибриране ... климатикът е на първия етаж, аз се качвам на втория и чувам някакво брутално бучене Бууууу :D като си опра ухото на стената ... да не говорим. много по дразнещо е от обикновеното бръмчене на евтините климатици. Може би болтовете при монтажа опират някаква арматура .. не знам, но нямат право да ме оставят така. Сигурен съм, че с тампони ще се намали шумът. Като добавим, че при по-големите студове имаше дефрост през 25 мин ... и си беше студено в стаята. Може и да не е оразмерен. Но това не е мой проблем. Казах им, вижте стаята и ми дайте климатик, който да топли, а аз ще дам парите
Мисля, че съм прав ... Но това не ми е тема сега. Тази зима съм настроен за битки за този Дайкин. Дайте да оправим горната стая BTW хора, които ми идват нагости харесват го харесват, но те го сравняват с техните Осаки ... а аз съм виждал други Дайкини и ... знам, че нещо не наред ...