Страница 12 от 81 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Новите инверторни модели на Midea

R означава серия РОЯЛ, значението на другите букви ги има във всеки каталог на МИДЕЯ.В общи линии е инвертор на R 410, ама като гледам МИДЕЯ нямат представа, че го произвеждат.РОЯЛ има само конвенционални май.
    P.S. Ей тука има малко данни, но за MSR1.....HRDN1, какво трябва да представлява - http://www.china-aircon.com/upload/2...1130431779.xls .Ето и малко данни за капацитета - http://www.rusta.se/pdf/product/4250...kningsgrad.pdf .Прилича ли на това тук - http://www.pt.hu/userfiles/File/garancia.pdf .Ето го и каталога - http://www.elektroklimaplus.sk/files/midea-2010.pdf .Има го и в ЕУРОВЕНТ - http://www.eurovent-certification.co...+A+%2F+S+%2F+R .

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Тези дни ще си купувам MS9V-12HRDN1, новия инвертор ВИДА, за вилата.Като го сложат, ще споделям отзиви за работата му.Някой вече сложи ли си го.Някой, ако има сервизно, да го покаже, защото из мрежата още няма нищо.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Еди,що ти е инверторен за вилата,пък и е скъпичък?

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Абе, тя малко сложна.Първо мислех за конвенционално ВЕРТУ 12-ца.Ама тавана, където ще го слагам е малко особен.Около 34 квадрата е, но покрива е двускатен - надзида е на 1 метър от едната страна и 1,30 от другата и обема е по-малък.Като смятах грубо, ми се струва, че 3,8 на отопление на ВЕРТУ-то няма да ми стигнат зимата, а 18-ца е много, пък и при тях шума е повечко, а там ще се спи.Гледах, мислих, 12-цата на ВИДА, поне по данни от каталога на МИДЕЯ ми се струва най-подходящ - номинал 3,8 и максимал 4,7 на отопление и затова реших поне засега, да сложа него.Но до понеделник има още време да мисля.Мислих и за инверторите 12-ци ГЛОРИЯ и MSR ама те максимално имат 4,3 на отопление, а разликата в парите е към 50-60 лева.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Че не щеш едно *DR-че, пък макар и поизползванко...

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

edi1 не си ли мислил за една японка за вилата?
    Толкова много колеги майни има във форума, може да ти помогнат и да намерят нещо читаво.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Тези дни ще си купувам MS9V-12HRDN1, новия инвертор ВИДА, за вилата.Като го сложат, ще споделям отзиви за работата му.Някой вече сложи ли си го.Някой, ако има сервизно, да го покаже, защото из мрежата още няма нищо.
    Няма да можеш!при вносителите ще го има не по-рано от 25.11.,ако изобщо дойдат от тази серия.

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Не ,че не искам, ама в Ямбол къде да го намеря, пък и не съм наясно с машините, нямам представа какво и как да гледам, ако имаше.Няма ли ги още, гледам, че ги рекламират на някои сайтове с цени, мислех да питам моите познати, дето ми слагаха машините, от тях да взема.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

В Магнум-Д засега има само MSR,другите се чакат след 25-и като със сигурност ще има MSG и MSV,но това не пречи да провериш при колегите може да си имат на склад,въпреки че MS9V ги няма от доста време.За модела не мога да кажа кои знае колко защото от него продавахме тази година и още не е презимувал" но първите ми впечатления са добри - тих и с добър дизаин -за другото мога да коментирам напролет

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    нямам представа какво и как да гледам, ако имаше.
    Aleksandars, BLUE1, Mmitaka са корифеите на японците. Мисля че са много коректни и отзивчиви и ще ти помогнат ако се обърнеш към тях.

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да, зная, и аз съм със същите впечатления, ама много са далеч от Ямбол за съжаление.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Далеч, далеч, колко да са далеч ? Аз съм от Сф и пак от РВ си взимам, Ямбол е на горе-долу същото растояние. Те предполагам ще ти пишат, ама все пак можеш и ти едно ЛС да има драснеш, тамън ще имаш хубава база за сравнение, имаш 3 различни евро модели и ако имаш и един японец, ще можеш обективно да кажеш каква е разликата В момента от 3мата мисля обаче само Сашо се занимава с продажба и монтаж, а и съм сигурен, че за човек от форума ще избере хубава машина, не някоя която си е изпяла песента.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ще опитам на лични, дано да имат време хората.

17. Тук е от
    Nov 2010

някой има ли инфо за модела MSR 12HRDN-1, в момента е на промоция в Зора за 699 кинта, ако някой има повече инфо да пише

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Да на промоция е и при мен 689лв и понеже е на промоция от него имаме най много монтажи, та модела работи перфектно с външен двоен топлообменик. Тих е ще видим зимата как ще се държи предполагам няма да има проблеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 81 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе