Страница 10 от 81 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Новите инверторни модели на Midea

Данните са от официалната страница на официалния вносител на марката Midea. Много ме съмнява техните данни да не са верни, защото едва ли ще напишат по-малки килограми и по този начин да представят моделите в по-лоша светлина. http://midea-bg.com/bg/products/klim...split_invertor

Ловно-риболовни хватки: Производителя Midea първо прави един хубав лъскав каталог, където климатиците като характеристики изглеждат много добре, направо като ги погледнеш като дизайн и параметри от вътре ти идва да кажеш Браво! Едновременно с това пускат и сервизните документации на тези модели, за да се убедят крайните клиенти с цифри и графики, че нещата са реални и извършените тестове показват, че за тез пари по-добре няма накъде. Обаче добавят едно изречение с много ситен шрифт как моделите можело да претърпят изменение, но видите ли към по-добро. Естествено, че към по-добро то оставаше и да напишат към по-лошо. После е ясно какво става местните търговци започват да внасят орязани версии на хубавите климатици, но да ги продават на цената на онези от лъскавия каталог. Изглежда просто нямат необходимото търпение финансовите натрупвания да стават бавно и постепенно, а пък и защо да чакат след като нещата могат и стават по-бързо.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Извинявай но това което съм написал е вярното и го пише на етикетите на тези климатици който са закачени в магазина и лесно се вижда.Та така относно каталога кое знае кой разсеян го е писал. Ако не вярваш ще кача снимки на етикетите.

4. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Вярвам, че това, което си написал е истина, защото споменатите по-горе модели инверторни 12-ки се срещат в интернет и под килограмите, които си посочил.

Под едно и също означение на модел климатик човек може да получи продукт с различни характеристики, но на същата цена. Програмата на производителя за "подобрение" на моделите върви с пълна сила. Не се знае утре какво ще продават под същото означение, но поне ни успокояват, че за същите пари ще получим нещо по-добро.

5. Тук е от
    Aug 2008

здравейте !Интересуваме кой модел от новите 12 -ки ви се струва наи надежден ?

6. Тук е от
    Aug 2010

Преди известно време бях постнал въпрос за евентуалната разлика между тези модели на Мидеа-MS9V-18HRDN1, MSG-18HRDN1, MSV1-18HRDN1, MSR-18HRDN1 и понеже не получих отговор от никого реших пак да попитам,понеже другата седмица ще ходя да поръчвам,че тук във В.Търново е вече студено вечер.Кой модел да избера,основно за отопление,аз клоня към MS9V-18HRDN1,но непросветеността ми ме спира засега!
    Благодаря

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Този модел MS9V има доста по голямо вътрешно тяло сравнение с MSR и MSG. Има индикатор за натоварването, йонизатор. функция следвай ме тоест дистанционото излъчва инфо за корекция на температурата там кадето е, има режим само почистване след режим охлаждане. MSV1 е почти същия климатик но е с подвижен лицев панел.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

ГОЛЕМИ ЕКСТРИ БЕ , А ДАЛИ СТАВА ЗА ОТОПЛЕНИЕ ПРЕЗ ГОЛЕМИЯ СТУД

10. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

С посочените по-долу килограми на моделите виждаме, че и трите са еднакви и отдаваните им мощности също са такива. Данните отново са от сайта на вносителя. Възможно е от предни партиди внос да са останали от тези модели такива имащи други килограми.
    MSG-18HRDN1 - 11/40.5 - 1130 лв.
    MS9V-18HRDN1 - 11/40.5 - 1160 лв.
    MSV1-18HRDN1 - 11/40.5 - 1280 лв.

---------------------------------------------------
    Преди 3 седмици си взех конвенционалният модел Midea MSV1-18HRN1 с килограми 12.5/52, като тогава погледнах в същият сайт на вносителя и си беше с тези килограми. Днес поглеждам и какво да видя килограмите вече са 12.5/45.5 kg. Изглежда и него са го "подобрили". Сега се чудя да съжалявам ли, че не изчаках с покупката или да се радвам, че моделът ми не е от подобрените. Цената естествено е същата въпреки "подобренията".

11. Тук е от
    Aug 2010

T.e,който и да взема разликата ще е само в големината на вътрешното тяло и малко в цената,нали?

12. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

plamens, С инверторна 18-ка Midea ми се струва, че в студовете трудно ще стоплиш 26 m².

Разликите са само в допълнителните функции и дизайна на вътрешните тела в топленето разлики нямат.

13. Тук е от
    Aug 2010

Благодаря ти за отговора valen1!

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

В грешка сте и двамата. Това да не са картофи че ги мерите по килограми.

16. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Кажи VeleV.Klima според теб 18-ка invertor на Midea при -5 градуса и желани 24 градуса вътре, с добра изолация и pvc ще се справи ли в 80м3?Че спорим тук с един авер.

Примерно модела MSV1 .

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Де да знам не съм врачка, предполагам че да.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Аз съм хвърлил око на този http://www.daricclima.com/Klimatici/...N1-DC-Inverter ,следя форума но за този модел няма мн мнения и впечатления,ако може специалистите да изкажат мнение (цена /качество),защото освем че ще краси стената трябва да върши и работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 81 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе