Страница 22 от 81 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Новите инверторни модели на Midea

Добре , ще го направя.Надявам се , да помогне. Утре , ако дойде техника , ще споделя отново тук . Много благодаря на всички които се отзоваха . И на вас естествено. Силно вярвам , че и занапред ще получавам компетентни отговори.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Техника го остави за след това което те посъветвахме ако не даде подобрения.

4. Тук е от
    Nov 2011

Благодаря , сега включих и духалката , дано тръгне но действително в стаята е доста студено. ако само това е проблема , ще е по лесно и за мен.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от MIRA_
    Добре , ще го направя.Надявам се , да помогне. Утре , ако дойде техника , ще споделя отново тук . Много благодаря на всички които се отзоваха . И на вас естествено. Силно вярвам , че и занапред ще получавам компетентни отговори.
    За следващият път-след 3 дни Ви препоръчвам да си/ни отговорите post factum на следните въпроси - с изключение на въпросите по точки 8 и 10.По 8 точка каквото и да кажете няма да има смисъл защото парите са похарчени, а по точка 10 вече имаме отговор.

Едва след като получим отговорите Ви и фактите, ще можем да вземем адекватно отношение.Духалката не я дръжте включена повече от утре сутринта.

Пригответе си отговорите за след 3 дни.

6. Тук е от
    Nov 2011

Всичко ми се вижда нормално във всеки един зададен въпрос , само последният май не важи за мен
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321899775[/time]_________________________________________________

Засега може само да ви пожелая хубава и топла вечер. и до скоро.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Не си прави експерименти и не чакай 2-3 дни ами си викай техника,то е ясно че не е наред климатика щом е на МАХ и не духа изобщо топло.Не е проблема в големината на стаята а в климатика,значи ако ти е голяма стаята трудно ще я подържа топла,но ще си духа горещо.Няма здрав климатик който да го влкючиш днес а чак след 3 дена да почне да духа топло.

8.  

9. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Подкрепям казаното от колегата necata2. Има ли достатъчно фреон има и налягане дефакто има и топла струя.Аз и на +5 гр. темп. в стаята след проветряване и външна темп. +1 като го пусна Генчо след 10 минути бълва топлина с 52 градуса. Или няма фреон което е по вероятно или има някакъв проблем с машината.
    MIRA_ 100% ,че фреона е отлетял.Дръж ни в течение.

10. Тук е от
    Nov 2011

Добър вечер. Има ли някой с който да споделя днешните ми премеждия с новия климатик?

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Е как, всички сме на линия.

12. Тук е от
    Nov 2011

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321985220[/time]_________________________________________________

Значи мога да споделям вече
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321985580[/time]_________________________________________________

И така към 15ч днес дойде техника у дома , аз бях на работа но след 10 мин (като фурия) си бях в къщи , въпреки изказването на техника :" защо сега да идвате , няма да сте ми нужна" . Хванах момента когато го допълваха с фреон и аз съответно питам : Защо? отговор: За щото най-вероятно така си е бил ( фабрично )
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321985820[/time]_________________________________________________

Носеха със себе си някакъв апарат . Напълниха климатика ( по техните думи значи трябва всичко да е наред ) , пуснаха го 10 минутки ...работеше. Тръгнаха си , след като установиха , че издухва топло, но на мен ми направи след това впечатление , че външното тяло цялото е в лед и ми мина през ума , че може отново да откаже...което и стана , след първия час на тяхното заминаване.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321985980[/time]_________________________________________________

Обадих се отново на техника и отново обеща да дойде утре. Питам някой от тук , да ми каже : защо по външното тяло има толкова много лед?

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Сменяй техника преди да е съсипал климатика!
    R410A не се допълва - изтегля се всичкия фреон и се зарежда по везна с точното количесто. А и явно имаш пропуск на фреон някъде.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

MIDEA MS9V-09HRDN1 Това е модела на климатика.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321986359[/time]_________________________________________________

И има 5 години гаранция. Техника , който е дошъл е от фирмата поела гаранцията .

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Добре де, преди да го напълнят пак, никой ли не провери дали има прблем. Носеха ли бутилка под налягане с Азот?

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ми той техника може да минава сутрин и вечер да си го допълва. И с краден фреон няма да му излезе сметката, щом климката е гаранционна.

18. Тук е от
    Nov 2011

Аз не си бях у дома при монтирането , моята майка си е била у дома и днес точно този въпрос й зададох и аз , защото ми мина през ума , дали при поставянето са замервали нещо , дали са носели бутилка, но тя не си спомня.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 81 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе