НЕ СТЕ ПРАВИ ЗА МИДЕЯ...........то самото име подсказва МИ ДЕЯ( КЪДЕ Е)като го купиш се чудиш КЪДЕ Е(аман от вентилатори)
НЕ СТЕ ПРАВИ ЗА МИДЕЯ...........то самото име подсказва МИ ДЕЯ( КЪДЕ Е)като го купиш се чудиш КЪДЕ Е(аман от вентилатори)
Хайде стига де!!Не стана ли ясно че колкото и да плюете Мидеата тя се доказа в годините като най-здравия и работещ климатик в ниския ценови сегмент.Първоначално публикувано от DUNDURMA
Още имам един MSG12HR, който работи 3-4 години при бабата и сега е свален.Чака да дооправя вилата и да го монтират там.Ще прави конкренция на ТОШО ЯПОНСКИ.Железен си е.
Той пък щото е единствения вносител...Първоначално публикувано от civica
Кажете нещо за новата X серия на Midea с 5.5cop.Замислям се за покупка.
Пълен хикс.Първоначално публикувано от kateliev
Колегата много точно е дал определение за Мидеята.Първоначално публикувано от lavsho
![]()
Къде и кой в България я продава тази Midea с СОР-5,5. Дай линк да я видим.
Колегата сигурно има предвид модела msx-07hrnfi-qe4.Единствено той е с такъв сос само, че е 7-мица и го няма в България и едва ли ще го има и сигурно ще е толкова скъп, че едва ли някой ще си го вземе, а и с тази 7-мица трябва да се топли баня най-много.
Климатика съм го виждал в немски сайт за 620 евро а в руски за 640 долара.Знам че в България не го внасят, но могат да ми го доставят от Германия или да чакам да го пуснат у нас.Заслужава ли си въобще?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318058085[/time]_________________________________________________
Говоря за 12-ска.Дават за 40-60кв.Консумация 1,1отдавна5.5kw.Cop4.40
5.5/1.1 = 5, а не 4.40?! Това 5.5 kW сигурно е максималната мощност, номиналът (ако COP е верен 4,4) би следвало да е 4,4 kW. 40-60 m2 ама друг път, не само за конкретния модел, а за която и да е машина с тази мощност в БГ.
Така го видях в каталога на Мидеа за 2011г.Но да ли е така?
Само не разбрах, дават 12-ка за помещение от 40-60 квадрата ли?Първоначално публикувано от deian