Страница 28 от 81 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Re:Новите инверторни модели на Midea

а ако даде да изстудява дали няма да се размрази навсякъде

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Има сега един нов модел с нагревател на тавата и доста добре е направен дори около щуцера има нагревател.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Дай повече инфо за модела. Монтирал ли си? Как се държи? Кога се активира нагревателя?

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Да монтирана една бройка MSR-18ARDN1-R24 за сега в магазин на село където постоянно влизат излизат хора заради кафе автомата вътре. За сега няма оплакване нагревателя се активира от външната електроника подробности не мога да дам.

6. Тук е от
    Jan 2012

И 1 бързо питане на мойте мидейки msv1-hrdn1 мисля че им дават да работят до -15 утре сутрин в радомир го очакваме - 20 смисъл ще спрът ли да работят или какво? Аха и имам още 1 климатик chunlan 12 invertor за него изобщо незнам до колко ще работи на -20 но го ползвам вече 5 година ще стане железният кон

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Няма да спрът ако не ги спираш е няма да топлят както до ония дни.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,преди месец и половина си купих 3 бр. Midea msr-12ardn1,с доставка от София и монтаж от тукашна фирма ползваща се с добро име.Единият го сложихме в едната стая,която е около 16-18 кв.,а другите два са в преходни помещения + коридор с обща площ около 50-60 кв.почти един срещу друг на около 9-11 метра.
    Не са спирани до сега,като зададената им температура е 22 градуса.Външните тела почти не ловят скреж(освем буците лед под тях),размразяването е около 1-2 пъти на час.Температурите тук стигнаха до -25 градуса,влажноста е висока,в стаите е около 20-21 градуса.Апартамента е тухлен без изолация с пвц дограма.
    Въпроса ми е ,защо не намирам информация за външното тяло ,като се има впредвид,че номера му е като на вътрешното(за вътрешното също има разминавания) и теглото му е едва 27-29 кг.и защо толкова често минава на размразяване?

Поздрави!

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Размразяват често защото помещението която отоплват е доста по голямо и работят на макс, затова и заскрежават повече от правилно оразмерен климатик.

11. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Размразяват често защото помещението която отоплват е доста по голямо и работят на макс, затова и заскрежават повече от правилно оразмерен климатик.
    Не мисля,че са на макс при положение,че вентилатора е на автоматичен режим,а климатика работи на най ниска скорост!Не би ли трябвало да е на висока скорост,за да догони зададената температура по бързо?Само при увеличение на температурата започва да вдига оборотите за 10-15 мин и след това не ги пипа!

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Вентилатора работи на минимум когато температурата на питата на вътрешното тяло не достига определена температура за да поне да работят и другите степени на вентилацията, Тези 12ки са за 20м2 ако човек иска да топлят добре според мен за 60м2 трябат две 18ки.

13. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Килограмите на тази 12-ка са направо трагични, вътрешно тяло 7,5 kg., външно тяло 27,5 kg.

Как да топли в студовете, като няма топлообменници.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Вентилатора работи на минимум когато температурата на питата на вътрешното тяло не достига определена температура за да поне да работят и другите степени на вентилацията, Тези 12ки са за 20м2 ако човек иска да топлят добре според мен за 60м2 трябат две 18ки.
    Благодаря,ще го имам впредвид,обаче съм разбран неправилно,въпроса ми беше не,че не съм доволен,а ,защо няма инфо за този модел (вътрешно и външно тяло с един номер)и защо размразява толкоз често(което го разбрах)...сега съм ги нагласил на 25 при външна -10,вклчил съм и електромер на единия,а утре ще му измеря градусите на обдухването(нямам толкова високоградусен термометър) ....
    Като се има впредвид,че бях с 2 бр.Самсунг(на друго място)направо съм се родил с тези евтини инверторчета!

п.с.Имат ли нагревател на външното тяло(в нета пише.че има ,но не съм сигурен)?

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Да имат нагревател на компресора и на тавата може да го видиш през отвора за конденза един оранжев. Инфо няма защото този модел от скоро го има.

17. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Това с електромера ще бъде интересно да видим с вътрешният реотан 850W каква му е общата консумация.

Тъй като не знаем дали реотана работи постоянно или се включва само при голяма разлика между зададена и стайна температура може да направиш замервания да се разбере логиката на работа.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2011

не ми е ясно за какво тогава дават cop,като от значение е основно килограмите на външното тяло

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 81 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе