Страница 17 от 81 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Re:Новите инверторни модели на Midea

Хора,избрах си МS9V-12HRDN1.Трябва ми предимно за отопление.Помещението е 50м3 (2 бр. преходни стаи).Партер.Стените са 50 см. единична тухла с ПВЦ дограма, а тавана е гредоред. Горният етаж се отоплява от камина с водна риза. Това е къща в кв. В. Левски. Мислите ли, че въпросния модел би се справил с тази задача и ,ако отговора е не дайте препоръки за конкретен модел. Благодаря предварително.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Panagito
    Хора,избрах си МS9V-12HRDN1.Трябва ми предимно за отопление.Помещението е 50м3 (2 бр. преходни стаи).Партер.Стените са 50 см. единична тухла с ПВЦ дограма, а тавана е гредоред. Горният етаж се отоплява от камина с водна риза. Това е къща в кв. В. Левски. Мислите ли, че въпросния модел би се справил с тази задача и ,ако отговора е не дайте препоръки за конкретен модел. Благодаря предварително.
    Зависи от градуситекоито искаш вътре.Но:

1. http://tempexbg.com/tables.php?brand...model=RSB-12LD

2.http://www.bulclima.com/klimatici-i-...shb09ld-plasma

3. http://impas-klima.com/invertorni-kl...e-gwh12kf.html ако няма пари за горните

4. Тук е от
    Jun 2011

Благодаря за инфото. Това значи ли ,че въпросният модел няма да ми свърши работа?Някой имали наблюдение.....дава ли проблеми...и т.н
    Относно градусите 23-25.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

В 50 кубика МS9V-12HRDN1 ще работи перфектно,за парите си няма равен.

6. Тук е от
    Jun 2011

Имате ли данни за разхода на ел . енергия на м. база.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308050104[/time]_________________________________________________

Отивам да го купя и надявам се да не съжалявам. Благодаря на всички които изказаха мнение.

7. Тук е от
    Jul 2007

Привет,

Моля Ви да препоръчате климатик, който ще се ползва предимно за охлаждане през летния сезон. Баба ми се оплака тези дни от жегата в София и ме помоли да организирам покупката на климатик. Става въпрос за хол, южно изложение, 30 кв.м. Апартаментът е вътрешен. Има парно и зимата климатикът няма да се ползва. Евентуално може да се пуска за отопление през преходните сезони, но не вярвам, защото апартаментът е "топъл".

--

Поздрави,
    Радо

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ryanchev
    Привет,

Моля Ви да препоръчате климатик, който ще се ползва предимно за охлаждане през летния сезон. Баба ми се оплака тези дни от жегата в София и ме помоли да организирам покупката на климатик. Става въпрос за хол, южно изложение, 30 кв.м. Апартаментът е вътрешен. Има парно и зимата климатикът няма да се ползва. Евентуално може да се пуска за отопление през преходните сезони, но не вярвам, защото апартаментът е "топъл".

--

Поздрави,
    Радо
    Колко пенсии трябва да струва климатика???

10. Тук е от
    Jul 2007

Привет,

То зависи от пенсията :-) Но тъй като на бабата е доста малка ще помагам аз. Бюджетът е до към 700 лв. с монтаж. Затова си мисля за конвенционален климатик.

--

Радо

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Явно няма да имаш много голям избор , но една Мидея ще ти свърши работа , особено ако работи само на охлаждане ! Всички клими охлаждат , но не всички топлят !

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За 30 квадрата една конвенционална МИДЕЯ с охлаждаща мощност над 3 кв ще върши работа, което значи една 12-ца.

13. Тук е от
    Jul 2007

Ще съм благодарен, ако ме насочите към конкретни модели.

--

Радо

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То има доста писано за тях из форума , но и виж при вносителя , Магнум - Д , за новите модели 2011 и за техните цени !

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Днес монтирахме 2бр от този модел MS9V-09HRDN1 и едното външно тяло го монтирахме на бетона плоча тънка 3-4см отпред на терасата климатика не се чуваше като работи външното никакви вибрации. Та и този модел доста добър избор.
    Тези машини нискотемпературни ли са ? Достатъчни ли са за 13м2 запад без изолация ? /9-ката имам в предвид/

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

До -15 са.Ако не е много студена стаята и не търсиш много висока температура, ще стане, 2,9 е номинал на отопление.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от KIMberly
    За мен лично Midea са най-качествените от ниския клас климатици. Тук може да видите някой от моделите http://klimatici.biz/search.html?phrase=midea . Ако си търсите добро качество на ниска цена определено тук може да направите правилния избор.
    Пази си пръстите, че артрита е много неприятна болест! Ако продължаваш в този дух, за седмица ще калкулираш постове, колкото дългогодишни участници във форума не успяват да навъртят и за година . А, защо този сайт, който цитираш, присъства във всичките ти постове? Интернет е необятен...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 81 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе