Страница 34 от 81 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Новите инверторни модели на Midea

Късно си решил а питаш.

2.  

3. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

750 лева за инвертор са малко пари за нещо качествено, на която и да е марка.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2012

750 струва новия инвертор на ГРЕЕ с компресора и електрониката на Дайкин. И който всички тук хвалим уж...

5. Тук е от
    May 2012

Айде и тук почнахте....малко били. Това е много относително - за някой са малко за друг са много. За мен и тези пари са много ама....
    Уж ги хвалите мидеите като много добри за парите си - сега пък не ставали. Имам познати и приятели със скъпи климатици от по 1500-2000 лв и не са доволни как отопляват, но те гонят по-високи температури и отопляват по-големи помещения. То да имах тея пари и аз щях да взема скъп, но няма.

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Късно си решил а питаш.
    Той пита преди да купи, но беше в друг форум. Проблема при такива като него е, че е без значение какво му се препоръчва, накрая купуват това което са си наумили.
    Цитат Първоначално публикувано от stelaartoa
    750 струва новия инвертор на ГРЕЕ с компресора и електрониката на Дайкин.
    Точно това му бях посочил, но... Дано Мидеата успее да го стопли.

7. Тук е от
    May 2012

Напротив, там преди да взема бях посочил на какво съм се спрял, но нямаше коментари по модела. Бях забравил за този форум, а трябваше да питам тук.
    Както и да е, на зима ще пиша пак как е положението.

В българския сайт на Мидеа пише, че компресора на моя модел MSR-09HRDN1 (R17) е марка Toshiba. Това вярно ли е?

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Компресора не прави климатика. То и сангйонг уж са с двигател мерцедес ама не са мерцедес. Аз се чудя как има хора да си купят мидея като със още 80-90лв и си купуваш хитачи или фуджицу.

10. Тук е от
    May 2012

Велев, аз зададох конкретен въпрос. Така или иначе не ме интересуват вече другите марки. Поста ти е напълно безмислен - ако знеш дали са с Toshiba компресори - не можеш ли просто да отговориш щом си правиш труда да пишеш.
    А тези марки с такива характеристики като на Мидеята на малко по - висока цена не виждам.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Да с компресор тошиба са made in prc. И не ми се 'дърпай' не съм ти крив за лошия ти избор.

12. Тук е от
    May 2012

И как пък реши, че ми е лош избора, аз смятам че си е много добър даже. Вече 10 дни бачка и съм много доволен - много тих. И вътрешното и външното тяло. Изстудява за няма и 5 мин като поддържа много точно зададените градуси. Изчетох почти всичко в този форум за Мидея. В 80 % грубо хората са доволни от това което получават за парите си. За съжаление или най - вероятно за добро почти няма инфо за този модел. Или не се продава често или работи много безпроблемно, може и защото е нов.
    А конкретно за моя модел имаше само 2-3 теми и там никой не се е оплакал, че не е доволен.
    Погледнах и темите със "марковите" климатици - там проблемите са същите като с мидеите, с тази разлика, че човека е дал два три пъти повече пари.
    А и Тошибите по 900 лв къде мислиш, че са правени - КИТАЙ, и нищо чудно в заводите на Мидеа.
    От многобрайните ти постове, останах с впечатлението, че си голям фен на марката - сега какво е станало? Печалбата ли е по малка от мидеите, гаранцията ли им стана много голяма, не се чупят и нямате работа ли? Нещо не ми се връзва....

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ха ха фен на марка не съм, мидея станаха това което и всички други ширпотреби слаби ама и скъпи. Аз лично имам мидеи но моите модели не са това което сега се продава. Макар че може и с тях да се разделя скоро заради високата им консумация.

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Така е, но за съжаление ние потребителите купуваме това, което се предлага според възможностите.

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

И аз съм потребител на други стоки и услуги. А вече има кредтини планове и може да си вземе човек каквото желае с незначителни оскъпявания.

17. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Мидея заляза в историята е купуват я хора които ваобще не разбират от клими И мъчат да я докарат с 5 годишна гаранция поредната шмента за клиента

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Стига сте писали глупости!Имаме доста наслагани бройки от MSR 12 ARDN1 през миналата година и само едно оплакване за шумно външно тяло при -20 градуса.Сега слагаме доста от новия MSR 09-24 HRDN1 и първите ми впечатления са добри.За конвенционалните мога да твърдя че НЕ стават за отопление.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 81 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе