Ми в порядъка на "Абе тоз нещо не топли колкото трябва и ега си сметката" така устройва ли те все пак правиш компромис с цената съответно не очаквай чудеса зимата и малки сметки.
Ми в порядъка на "Абе тоз нещо не топли колкото трябва и ега си сметката" така устройва ли те все пак правиш компромис с цената съответно не очаквай чудеса зимата и малки сметки.
За 10 квадрата стая. Иначе ето една от малкото теми за този климатик : https://forum.setcombg.com/index.php/topic,49057.0.htmlПървоначално публикувано от herkules
Имало е малък проблем с термодатчика, иначе оплаквания от това как топли няма. За парите си смятам, че стават, но със сигурност ще видим на зима де.
Все пак "марков" климатик с тези параметри е с 400-500 лв нагоре, което хич не е малко.
Ето и едно клипче как се правят Мидеите в "техникум", както беше писал някой по-горе: https://www.youtube.com/watch?v=MQkOt7u85fg#
Добро "Техникумче",браво за клипа,аз мисля че ще работи нормално за този ценови диапазон.И все пак хора замислете се че всеки ползва някаква техника с Китаиски произход която работи добре!Да не ги изреждам хладилник,печка,телевизор с марки LG,Panasonic и др.правени в Китаи!Първоначално публикувано от cupakabra
Не някаква техника, а 90%, ако не и повече от техниката е китайска. Вече и почти всички "маркови" климатици са китайски, да не говорим за компютрите.....кога ли и ние ще направим тук такива "техникуми"......?
Не видях някой да казва лоши неща или да оспорва възможностите на производителя Midea. До колкото видях се споделят лоши лични впечатления при опитите за отопление с орязаните инвертори на тази марка внасяни в страната. Произвежда се и техника с добри характеристики, никой не го оспорва това, но тя не се внася заради високата и цена.
А колкото до наличието на постове от участници споделящи през лятото, че са си купили инвертори на тази марка и обещаващи зимата да пишат, но никога повече не посещаващи форума може да се дължи вероятно на това, че не са могли да преживеят студовете с орязаните инвертори на Midea внасяни в страната.
Хехе, забавен си. Повечето отрицателни постове са от хейтърчета, които никога не са ползвали дадения модел. Но все ми се струва, че забравяте и за цената. На всеки му се иска да има максимално доброто, но не всеки има тази възможност. Прегледай горните постове кой какво не оспорва....
ЕЛИТ-ДАЙКИН-ЯПОНЕЦ ВТОРА УПОТРЕБА..така бе при мен еволюцията.с 2 дайкина FTYN-35 FTX50GV и всичко друго на ток миналата зима 170лв. максимум за 60кв.м. отопляема площ при 24 гр.Първоначално публикувано от herkules
Те и старите Мидеи (конвенционалните) не бяха скъпи, ама разликата в работата с новите е огромна...т.е. , от новите не продаваме(набутваме) клиенти! . Няколко за съжаление изгоряха в началото, докато дойде първата зима.
Който иска да ги слага - фирми много.
emi mnogo si napred za 66 kv s 2 adaxa max 180
zapetaiki niama da slagam ne sam na izpit
Абсолютно вярно и при нас така каквото имахме от мидея разпродадохме на доставни цени.Първоначално публикувано от hellrot
Климатика е монтиран ,работи перфектно за сега!Тихо външно и вътрешно тяло!Това са първите впечатления!Зимата ще видим, но се ангажирам да пиша как се държи на студ!
И аз ще пиша. Чакам малко да захладнее, че да го пробвам на топло, че още не съм.
Здравейте и от мен. Може ли някой да ме посъветва относно климатика, който искам да закупя, но никаде не мога да открия, а и няма да е излишно и някаква цена да се сподели модела е MSG 12HRDN1 имам такъв закупен преди 3години много доволен. Знам че модела е стар но за мен доказан. Ако има значение стаята е северна изолирана тухла само северната стена е външна 3ет. около 18 квадрата.
Можели някои от по опитните да сподели, дали се изключват външното и вътрешното тяло на този климатик MSR-12HRDN1 /инверторен/ при достигане на температурата в помещението?Значи питам защото го бях включил на 25 градуса /топло/ и в стаята стана доста топло и му намалих градусите на 23 и му намалих и вентилатора на минимум и след малко вътрешното тяло спря да духа!Излязох на прозореца и пипнах външното тяло /понеже не го чувах/ но не усетих да работи все едно е изключило?Вътрешното тяло остана с отворена УСТА но не издаваше звук и след малко се включи пак?Даите съвет!
Нормално си работи, достига температурата и изключва.