Страница 36 от 81 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Re:Новите инверторни модели на Midea

Ми в порядъка на "Абе тоз нещо не топли колкото трябва и ега си сметката" така устройва ли те все пак правиш компромис с цената съответно не очаквай чудеса зимата и малки сметки.

2.  

3. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от herkules
    За колко квадрата я ползваш тази 9-ка?Радвам се че ти работи добре!Моята ще я монтират вторник или сряда и ще пиша отзиви!И наистина хора които не са ползвали дадения модел да не пишат глупости!Благодаря за отговорите!
    За 10 квадрата стая. Иначе ето една от малкото теми за този климатик : https://forum.setcombg.com/index.php/topic,49057.0.html
    Имало е малък проблем с термодатчика, иначе оплаквания от това как топли няма. За парите си смятам, че стават, но със сигурност ще видим на зима де.
    Все пак "марков" климатик с тези параметри е с 400-500 лв нагоре, което хич не е малко.

Ето и едно клипче как се правят Мидеите в "техникум", както беше писал някой по-горе: https://www.youtube.com/watch?v=MQkOt7u85fg#

4. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от cupakabra
    За 10 квадрата стая. Иначе ето една от малкото теми за този климатик : https://forum.setcombg.com/index.php/topic,49057.0.html
    Имало е малък проблем с термодатчика, иначе оплаквания от това как топли няма. За парите си смятам, че стават, но със сигурност ще видим на зима де.
    Все пак "марков" климатик с тези параметри е с 400-500 лв нагоре, което хич не е малко.

Ето и едно клипче как се правят Мидеите в "техникум", както беше писал някой по-горе: https://www.youtube.com/watch?v=MQkOt7u85fg#
    Добро "Техникумче",браво за клипа,аз мисля че ще работи нормално за този ценови диапазон.И все пак хора замислете се че всеки ползва някаква техника с Китаиски произход която работи добре!Да не ги изреждам хладилник,печка,телевизор с марки LG,Panasonic и др.правени в Китаи!

5. Тук е от
    May 2012

Не някаква техника, а 90%, ако не и повече от техниката е китайска. Вече и почти всички "маркови" климатици са китайски, да не говорим за компютрите.....кога ли и ние ще направим тук такива "техникуми"......?

6. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Не видях някой да казва лоши неща или да оспорва възможностите на производителя Midea. До колкото видях се споделят лоши лични впечатления при опитите за отопление с орязаните инвертори на тази марка внасяни в страната. Произвежда се и техника с добри характеристики, никой не го оспорва това, но тя не се внася заради високата и цена.

А колкото до наличието на постове от участници споделящи през лятото, че са си купили инвертори на тази марка и обещаващи зимата да пишат, но никога повече не посещаващи форума може да се дължи вероятно на това, че не са могли да преживеят студовете с орязаните инвертори на Midea внасяни в страната.

7. Тук е от
    May 2012

Хехе, забавен си. Повечето отрицателни постове са от хейтърчета, които никога не са ползвали дадения модел. Но все ми се струва, че забравяте и за цената. На всеки му се иска да има максимално доброто, но не всеки има тази възможност. Прегледай горните постове кой какво не оспорва....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от herkules
    Имате ли такъв,или само си говорим? И за какви сметки говорим в порядъка на......?????
    ЕЛИТ-ДАЙКИН-ЯПОНЕЦ ВТОРА УПОТРЕБА..така бе при мен еволюцията.с 2 дайкина FTYN-35 FTX50GV и всичко друго на ток миналата зима 170лв. максимум за 60кв.м. отопляема площ при 24 гр.

10. Тук е от
    Mar 2012

Те и старите Мидеи (конвенционалните) не бяха скъпи, ама разликата в работата с новите е огромна...т.е. , от новите не продаваме(набутваме) клиенти! . Няколко за съжаление изгоряха в началото, докато дойде първата зима.
    Който иска да ги слага - фирми много.

11. Тук е от
    Aug 2012

emi mnogo si napred za 66 kv s 2 adaxa max 180
    zapetaiki niama da slagam ne sam na izpit

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от hellrot
    Те и старите Мидеи (конвенционалните) не бяха скъпи, ама разликата в работата с новите е огромна...т.е. , от новите не продаваме(набутваме) клиенти! . Няколко за съжаление изгоряха в началото, докато дойде първата зима.
    Който иска да ги слага - фирми много.
    Абсолютно вярно и при нас така каквото имахме от мидея разпродадохме на доставни цени.

13. Тук е от
    Sep 2006

Климатика е монтиран ,работи перфектно за сега!Тихо външно и вътрешно тяло!Това са първите впечатления!Зимата ще видим, но се ангажирам да пиша как се държи на студ!

14.  

15. Тук е от
    May 2012

И аз ще пиша. Чакам малко да захладнее, че да го пробвам на топло, че още не съм.

16. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте и от мен. Може ли някой да ме посъветва относно климатика, който искам да закупя, но никаде не мога да открия, а и няма да е излишно и някаква цена да се сподели модела е MSG 12HRDN1 имам такъв закупен преди 3години много доволен. Знам че модела е стар но за мен доказан. Ако има значение стаята е северна изолирана тухла само северната стена е външна 3ет. около 18 квадрата.

17. Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Новите инверторни модели на Midea

Можели някои от по опитните да сподели, дали се изключват външното и вътрешното тяло на този климатик MSR-12HRDN1 /инверторен/ при достигане на температурата в помещението?Значи питам защото го бях включил на 25 градуса /топло/ и в стаята стана доста топло и му намалих градусите на 23 и му намалих и вентилатора на минимум и след малко вътрешното тяло спря да духа!Излязох на прозореца и пипнах външното тяло /понеже не го чувах/ но не усетих да работи все едно е изключило?Вътрешното тяло остана с отворена УСТА но не издаваше звук и след малко се включи пак?Даите съвет!

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Отговор: Новите инверторни модели на Midea

Нормално си работи, достига температурата и изключва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 81 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе