бойлерите са по 6.5kw.от новите електромери е,но показва някаква грешка,писах на електроразпределението,но нищо.мен така ми е добре.
бойлерите са по 6.5kw.от новите електромери е,но показва някаква грешка,писах на електроразпределението,но нищо.мен така ми е добре.
Теб ти е добре, но дано не ти ги начислят накуп. Тия електронните гадове може и грешка да ти показват и пак да си трупат в паметта реалното. Внимавай. Настоявай да го видят, за да не ти излезе през носа.
За съжаление това което ми каза колега че взима сега от този модел и бил с малкото външно тяло и не знам дали е така защото не съм го поръчвал този модел.
[/quote]
Да, за жалост ..... не разбирам от климатици, но един приятел,чрез който си избрах моя MSY, каза че сегашния модел бил малко по-слабичък.........
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329934084[/time]_________________________________________________
Да, за жалост ..... не разбирам от климатици, но един приятел,чрез който си избрах моя MSY, каза че сегашния модел бил малко по-слабичък.........Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Определено е така защото моя клиент преди в това помещение ползваше MSF6-18AR и го преместихме в един магазин а сега 12ката се справя.
Разводнихте темата, в крайна сметка не се разбра дали са "най-куци ", "по-куци " или "куци".
http://www.midea.com.cn/midea/product
Това изглежда добре,дали ще дойде в БГ
http://eco-service.ck.ua/midea-ms11pu-12hrfn1.html
Че то външното си е направо САНЬО.Почти 100% съм сигурен, че няма да дойде, или ако дойде ще бъде третата най-скопена и евтина версия на модела със занижени показатели.Това вносителите вече го правят от няколко години, та надали тази ще има промяна.
Цената в руският сайт обърната в левове е 1400
Повече прилича на Дайкин- Емура.Дано да внасят истинските модели,че да си възвърнат старата слава от преди 5г.Тези от Мидея не спират да изненадват с нови модели,докато Японските марки него правят толкова често,и по-скоро разочароват с новите си (орязани)модели.
И най-новата на нашия пазар http://pics.data.bg/albums/36010/msr12hrdn1
Нещо не ми лови окото хич прилича на един стар модел MSR.Първоначално публикувано от lavsho
Здравейте, аз се чудя кой от 2-та да взема MSY 12HRDN1 или MSV1 12HRDN1. Сякаш се насочвам към MSY 12HRDN1 тъй като един разбиращ ме посъветва него да си взема. Вие какво бихте предложили? Ще се охлажда/отоплява стая 15кв+ кухня 4кв с дървена дограма/гарсониера/без изолация ... за сега. И какво значи голямото тяло на MSY 12, колко е голямо защото мога да го замеря ми се струва?
Нито един от тези.Малки са.Освен ако не изолираш до зимата.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342444271[/time]_________________________________________________
С какво?!С паве ли. :rolleyes:Първоначално публикувано от pulsedriverbg
12ка е малък за 19кв странно ми се вижда?!? И все пак не отговори. А ако изолирам до зимата?Първоначално публикувано от galinr
Също забравих да спомена, че само стената с прозореца ми е външна.
А за павето .... много добре разбра какво имам в предвид.
На цената на MSY 12HRDN1 може да си вземеш Fujitsu 12LK.