Kaar какъв е източника на информацията публикувана в таблиците?
Kaar какъв е източника на информацията публикувана в таблиците?
Където ясно се вижда, че графиките за отопление са до -7°. Надолу няма. Не че няма да топли, но няма официална информация какво става с мощността му под -7°.Първоначално публикувано от Kaar
Ванко,не са чак толкова много 60куб.,ако няма големи загуби.Имам MSFка/конвенционален/ в 62куб и се справя.Първоначално публикувано от vanko68
1-защо сравняваш два напълно рзазлични модела на Мидея?
2- "...ако няма големи загуби..." и със седмица на Осака ще се топля
3-почти година е минала от поста ми,но по-добре късно,отколкото никога...
1-'щото инверторния дори е по-мощен
2-PVC,без изолация
3- -аха
4-що се цупиш,да не те ядоса някой Дайкин?Аз бера дертове тия дни с един,дето неще да вдигне повече от 17 бара/R22/,ама си свиркам.
Не се цупя бре,даже ми беше весело.,А тоя Дайкин на 22 явно си е изпял песента на компресора,че щом е на 22,ще е бая дъртъчък.Аз им откачам компресорите при подобна диагноза и слагам един нов за проба...С чеквентил ли е капилярката?
Мислиш,че чекът не затваря и затова не вдига налягане?Май компресорът е angel.Първоначално публикувано от vanko68
Извинявам се,че не сме по темата!
Здравейте момчета.Имам едно въпросче към вас.Понеже братми иска да си вземе едно климатиче за 15 кв. средна стая - панелка със стара дървена дограма да ме насочите към някоя марка като мидея и моделче около 500 лв обикновен или инвертор който е изпитан и добър.Благодаря ви предварително
MSG-09HRI инвертор изпитана безпроблемна машинка http://klimatici.hit.bg/midea%20inverter.htm
Вече са в България новите модели на Мидея с висок коп и самопочистване
MSP2-12HRFN1 new P2 AUTO CLEAN, EER4.47,COP4.81, 3D FULL INVERTER
Сега качвам в сайта си цените определено са надолу и предишните модели клас А.
Страхотно, А6+, Super DC inverter, само дето тук http://www.eurovent-certification.co..._rech=3#search ги няма
Все остаряли за дайкин, фуджитсу, саньо и другите произвеждащи далеч преди мидея климатици технологии:Първоначално публикувано от Aleksandars
1.3D=3 безчеткови DC мотора- на вътр. тяло на външното тяло и на компресора= супер DC inverter.Възможно е 3D да означава автоматично движение в хоризонтална и вертикална посока на жалузите, но на италиански друго пише(това че има три бечеткови ДЦ мотора).
FULL inverter=рекламна лъжа за пред клиентите защото:
-мотора задвижващ вентилатора на външното тяло е 2 стъпален, а не е с плавна промяна на оборотите както при дайкин или фуджитсу..
Все пак за мидея това е постижение като се има предвид, че въвеждат и самопочистваща система половината крадната от фуджитсу(за плъзгането на филтрите и почистването им с четка) и другата половина от Панасоник(за изхвърлянето на събраната прах през вентилационна тръба).
Нямат обаче нито една нововъведена технология неизползвана досега в друг климатик.