Страница 7 от 81 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Новите инверторни модели на Midea

Каквото си изберат клиентите това монтираме, кеф им Мидея ,Панасоник ,Тошиба или други марки. Всеки си знае какви пари може да отдели.

2.  

3. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

чеки малко "Е ми не знам..." не е отговора който очаквам от вас Сър! Това са репликите на продавачите в магазина /някои от които наистина не знаят/ ноооо вие да не знаете...???????????

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Новите инверторни модели на Midea - производител BUP Electrical International Trading CO LTD HongKong
    http://www.alibaba.com/product-free/..._12000BTU.html

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Обърнахте ли внимание на цената !!!! 100 до 200 $ франко Хонг Конг за мин. 100 броя.....А сега да видим каква е далаверата за вносителите Магнум Д ???

6. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

До колкото знам няма проблеми който и да е търговец да купува, внася, монтира и поддържа климатици произведени от Midea. При тази марка няма официален вносител или нещо от сорта, с което да се указва, че само една фирма може да извършва или е оторизирана да извършва тази дейност.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Понеже темата започна през 2008 г. дали съществува модела MSG......HRDN1, вчера рових напред-назад и намерих официален каталог на МИДЕА за 2007 г. и модела го има вътре, после намерих и сервизното за модела - http://www.climastorm.com/service/Midea/INVERTOR/SER_MSG-09(12)-HRDN1-QC2(B).pdf .Така, че МИДЕА си го произвежда, но както посочи автора на темата - Valen1, е хибрид между два други.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Зравйте на всички.Интересувам се дали вече се внасят Mидеи от "Y"серията,по точно MSY-HRN1[9 или 12]QC2-конвеционални.И ако може бихте ли дали някакви цени,понеже google не откри нищо за тях в бг-страниците.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Няма ли вече впечатления от Y серията на Мидеа. На дизаин са мн добри ,по параметри също стават остава само да се докажат с времето.Ако има някой с такъв да сподели как работи.Навивам се за такъв но все още няма достатъчно инфо за работата му.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Първоначалното впечатление е много добро - стилен дизаин,тиха работа,ниска консумация на еленергия.............дано и през зимните месеци да е така.За мен имат само един(засега)недостатък - почистването на филтрите изисква доста усилия,което за по-възрастни хора си направо мъка.

12. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте момчета! Имам една стая за отопление - 12 квадрата, вътрешна, с една външна стена на северозапад, с PVC К-стъкло, изолация отвътре и отвън. Разполагам с 800лв. /+50лв. още да речем/, крайна цена с монтаж. За тези пари мисля, че най-удачния избор е MIDEA, та затова се поинтересувах. Струва ми се, че и 9-ка ще ми свърши работа, ако разбира се данните от етикетите и каталозите не са подвеждащи. Насочил съм се към MSG 09HRDN1 и MS9V 09HRDN1. Само че не виждам много отзиви за първия модел. Има една оценка на valen1 в стартовия коментар. Една на alexx, който явно не доволен, но ми струва, че при него проблема е друг, а не избора на климатик. И една на lavsho, който, споделя, че няма проблем с монтираните до този момент /5.01.2009/ климатици. Струва ми, че са твърде малко изразените впечатления за презимувал климатик /може и да съм пропуснал нещо/. От другата страна стои явно нов модел на MIDEA /MS9V 09HRDN1/. Видях го в Зора. Това, което разбрах за него е следното: вътрешното тяло тежи 9кг, а външното 29кг. - това го видях на стикера на външното тяло. Поисках да ми измерят и външното тяло - 670,540,260. Сами разбирате, че тези размери не са съвсем точни /плюс-минус 1см./, но са ориентировъчни. Харесаха ми и параметрите на етикета. Освен това ми казаха, че компресорът е Toshiba. Решетката на вентилатора има форма като при споменатите японски клими, което всъщност само по себе си не означава нищо. VeleV.Klima и lavsho потвърдиха, че работи много тихо. Какво бихте ме посъветвали? Наистина ли компресорът на новия модел е Toshiba? Удачно ли е да се монтира външното тяло върху Ytong тухли 10см.

P.S. Знам, че парите са малко и вариантите не са много. За тези пари ми препоръчаха още Haier и BEKO, Sang, но не съм сигурен дали са по-удачен вариант, особено хайера. Ако успея да събера още 100-ина лева /900лв./ мисля, че тогава ще се спра на Fujitsu ASY12USB, който в момента е на 800лв. без монтаж.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

myrfi - За те зи пари взимаш Японски 100 волтов втора ръка климатик на светлинни години от Мидеята.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

MSG 09-12 HRDN1 e вече изпитан модел(презимувал) и доказа че Медеата не е като Хаер,Осака и други нискобюджетни климатици при които всеки нов модел е по зле от предишния, а напротив всеки нов модел е все по-добър за което не трябва да се забравя че основен принос има Тошиба която притежава 40% от акциите на Мидеа и фактически новите модели на Мидеа са по-старите на Тошиба които за цената на която се предлагат си е направо идеално.
    Колкото до горния пост.......100волтов и то втора употреба--НИКОГА.

16. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте наскоро се сдобихме с модела MSG-12HRDN1.Не съм много наясно с нещата попрочетох това онова и погледнах тук там и останах с впечатление, че климатика който са ми монтирали е различен от този на снимкта в началото на темата. Пак казвам че много не разбирам за това прилагам снимки много моля хората занимаващи се и разбиращи от такива клими да споделят своите мнения коментари по въпроса относно това вътрешно тяло има ли нещо притеснително в параметрите на климатичната система , защото кадето и да напиша въпросния модел в нета не излиза това, което е на стената у дома, а относно характеристиките пак ми се струват малко уникални. Също така имам и друг въпрос дали ще върши работа в условия:Панел виншна изолация 5см вътршна 0.5 само на външните стени северна и източна(тераса, но откриата) стаята е около 11м2 около 30м3 първи етаж. дограмата е обикновенна дървена.Благодаря предварително!!!

П.П. извинявам се за качеството на снимките, но телефона толкова може

17. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

100волтов и то втора употреба--НИКОГА.

Съгласен съм...

18. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Сайта на един от вносителите на климатици Midea фирма "Магнум-Д" ЕООД. При покупка през интернет цените са много по-ниски от колкото при разните му там магазини или търговци.

http://www.midea-bg.com/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 81 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе