Страница 15 от 81 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:Новите инверторни модели на Midea

Ползвателя на климатика искал да има quiet режим, тъй като в стаята и ще се спи. Питах за Мидеята дали има, но гледам че няма положителен отговор. Най вероятно няма. Накрая ще взема да му хакна едно 09LGC.....

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Няма режим Quiet но на LOW е 27db по тих от LGC поставен на LOW-32db

4. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Мерси. А да знаеш при достигане на зададена темп. и изкл. на компресора, когато е на auto вентилация, с каква скорост продължава да върти турбината. Продължава на low, или сваля по-надолу.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Не знам само това единственото което знам е че клиента по го харесва от 12LGC което е в хола. Мога да ти дам тел и го питай него за подробности.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2011

В няколкото магазина които посетих, една и съща работа. Все плюят Мидеите и ме засилват към Мицу GC25, Дайкин FTX25, 09LGC. Печалбата ли им е по-малка от Мидея, не знам. Ама като чета в темите и за горните модели- бая оплаквания. Тя всъщност работата е ясна, вадиш 2 бона и взимаш хубав климатик. За хилядарка няма как да е без забележки. Въпреки недолюбването на марката, реших вече- ще бъде 09HRFN1. Пък каквото сабя покаже.

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ами не само това ами и слушам че недоволстват заради петте години търговска гаранция.

8.  

9. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Ми недоволстват я.... с 4бр. профилактики, че то ако климатика е работил както трябва след 4бр. гледане, чистене, мерене, бъзикане -определено вече ще е за ремонт. Пък и ако даже всички да са направени, попълнени, изпратени, какво ли се случва ако на 59-ят месец компресора каже "Бум".

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

И да се случи не е проблем, Магнум винаги са били точни с частите.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте ,бихте ли ми помогнали с избора на модел на Мидеа? Помещението е около 50 м3 с алуминиева дограма и топлоизолация .Досега се ползваше Панасоник CS-E9CKP ,но благодарение на EVN изгоря платка на външно тяло и ремонта за момента е неизгоден икономически /600-650лв за платката /.Може би по-голямо натоварване има през лятото ,защото в помещението има 5 компютъра /офис/ и понякога доста хора вътре -Панасоника се справяше доста добре /зимата без проблем ,лятото -с малко зор понякога/.Тъй като в момента не мога да си позволя повече от 800-850лв /и то на лизинг / ми препоръчаха модели на Мидеа , но не знам кой е най-добър и стабилен като работа. Има ли някаква съществена разлика между различните модели MSG ,MSV1 ,MSY ,MS9V 12HDRN1 ?Като гледам само вътрешните тела са различни и MSY е с най-голямо и най-много "екстри" .Така че -търси се най-добрия.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

http://www.cameo.bg/midea?start=6

MSG-12HRDN1 Glory Plus - Това ще ти свърши работа.

13. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Неинверторен MSV1- 09HRN1, с голям и двоен външен топлообменник е, като на 12-ката

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    Русе

Забрави за Мидеа , по добре си вземи климатик GWH GREE 12 KF. DAIKIN и SANYO почнаха да се произвеждат в фабриката на GREE пък и цената е по добра .

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То по-тая логика и Тошиба има участие в Мидеа ,а цените са почти еднакви .Ще помоля VeleV.Klima или някой от съфорумците с опит в монтажа на въпросните модели да сподели мнение за най-добрия вариант -спрял съм се на MSY 12HRDN1 ,а има и някои добри мнения за MSG 12HRDN1 .

17. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    Русе

MSY-12HRDN1 това е климатика, разгръща невероятните 4,2 кW на отопление при номинал 3,8 кW е нема такава машина ! А това че нашите търговци са написали че прави 4.7 кW е сигурно от срам
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304438214[/time]_________________________________________________

за сведение на невярващите http://www.mobiteh.net/index.php?productID=6959, и една чехска марка която се произвежда в Мидеа http://www.elektronakup.cz/zbozi/kli...eta-2577-90000

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    То по-тая логика и Тошиба има участие в Мидеа ,а цените са почти еднакви .Ще помоля VeleV.Klima или някой от съфорумците с опит в монтажа на въпросните модели да сподели мнение за най-добрия вариант -спрял съм се на MSY 12HRDN1 ,а има и някои добри мнения за MSG 12HRDN1 .
    Да определено е хубав този модел само дето филтрите се свалят по трудно за почистване. Ама този модел ще ти стъпи повече от предвидения ти лимит все пак и за монтаж ще ти вземат пари.Ако става на въпрос за в Плевен мога да го предложа в този ценови диапазон заради безплатния монтаж. Същия модел като дизайн го има и конвенционален и е със 150лв по малко.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 81 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе