Страница 11 от 23 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 331
Like Tree4Одобрявам

Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Re:Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Цитат Първоначално публикувано от armen
    http://www.midea-bg.com/public/files...cuments/59.pdf Твоито дистанционно не е ли такова,защото това го дават за тоя модел
    [/quote]

Не майка това което ми даваш е за Климатични системи
    MSV1-09/12HR

моето е това http://store.picbg.net/pubpic/E5/34/...09e5cce534.jpg

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от DTS

Не майка това което ми даваш е за Климатични системи
    MSV1-09/12HR

моето е това http://store.picbg.net/pubpic/E5/34/...09e5cce534.jpg
    И мойто е същото /и климатика де/, но общо взето функциите са еднакви. И аз не мога да намеря инструкция точно за този вид вече 7-8 мес.

4. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте!
    Йонизатора и филтъра активен въглен стандартна комплектация ли са или са опционални?
    Благодаря.

5. Тук е от
    Sep 2008

Привет от Варна. Хвърлил съм око на въпросният модел на Мидеа с основа цел охлаждане ... апартамента ми е източен, нова кооперация, вътрешен и добре изолиран ... и лятото е адска жега. По принцип се отоплявам с 2 стенни конвектора на Airelec, вече трета зима и съм доволен от начина на отопление особено при по-коварни студове от -10 например. Тъй като не съм генерално фен на отопление с климатици, все пак въпросът ми е: дали мога да разчитам, че тази конвенционална Мидеа ще отоплява качествено и ефективно при температури около 0 ... а при по-ниски просто да превключвам на конвекторите? Все пак във Варна температурите рядко се смъкват под критичните градуси. Благодаря.

6. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от vermouth
    Привет от Варна. Хвърлил съм око на въпросният модел на Мидеа с основа цел охлаждане ... апартамента ми е източен, нова кооперация, вътрешен и добре изолиран ... и лятото е адска жега. По принцип се отоплявам с 2 стенни конвектора на Airelec, вече трета зима и съм доволен от начина на отопление особено при по-коварни студове от -10 например. Тъй като не съм генерално фен на отопление с климатици, все пак въпросът ми е: дали мога да разчитам, че тази конвенционална Мидеа ще отоплява качествено и ефективно при температури около 0 ... а при по-ниски просто да превключвам на конвекторите? Все пак във Варна температурите рядко се смъкват под критичните градуси. Благодаря.
    Абсолютно ще ти върши чудна работа за хладене...тая зима съм го пускал 2 пъти всичко на всичко щото съм с парно, единия път беше навън -5 втория пак беше под нулата ама не помня точно колко може би -2 -1 някъде и си работеще чудесно. За лятото...нямаш никакви грижи.

7. Тук е от
    Sep 2008

мерси за инфото ... предполагам, че си от варна също ... дали мога да разчитам на качествен монтаж, ако си го купя от някои от техномаркетите?

8.  

9. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

мерси за инфото ... предполагам, че си от варна също ... дали мога да разчитам на качествен монтаж, ако си го купя от някои от техномаркетите?
    От техно.... не си го и помисляй!!!!

10. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    От техно.... не си го и помисляй!!!!
    И защо моля?Или така съм чул,или на баба леля и така са и казали.

11. Тук е от
    Aug 2008

Не, от София съм...за Варна не знам, там климата е по-влажен и може при много ниски температури да имаш проблем. За Технотата и аз знам че са пълни измекяри...така ми каза на шурата шурелинката сватин зет

12. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от naydenov69
    И защо моля?Или така съм чул,или на баба леля и така са и казали.
    Колега naydenov69 ако искаш да разбереш защо да не взимаш от техно.... просто си купи и сам ще си отговориш.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Колега naydenov69 ако искаш да разбереш защо да не взимаш от техно.... просто си купи и сам ще си отговориш.
    Интересно.Какво да си отговоря?Купил съм си точно от Техномаркет и сега на 1.03.2011 му изтече тригодишната гаранция.Смело мога да кажа,че Техномаркет си имат сключен договор с монтажна фирма.Тази фирма после си идваше на профилактика на климатика.Аз не съм имал проблеми с тях и с машината.Колега си купи едно НЕО от Техномаркет и същата фирма му го монтира.Няколко месеца след монтажа имаше проблем с климатика и същата фирма си дойде и отстрани проблема.Невиждам какво лошо има в това да се купува климатик от техномаркет.

14.  

15. boy
    boy е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

В интерес на истината, малката Тошиба от подписа ми е от Техно... и единствено при нейния монтаж хората си свършиха работата както трябва и без да ги подканвам (за вакуумирането например).Присъствал съм на монтажи и на много скъпи японски дето да ти стане жал за машината ,пък за вакуум. изобщо и дума не се отваря.То си е до културата и самоуважението на майстора.От тогава всичко което мога го правя сам,щото нямам ДОВЕРИЕ.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ползвам този модел от 2007г,но с фреон р22.Зимата работи на 28градуса и вентилатор на 3 степен,мисля че така е най-ефективен.В началото като го купих много го базиках и не работеше добре.Моят съвет е да се нагласи на 28 градуса и вентилатор на макс,така качва най-Д бързо темп. без да изключва,след час два го намалявам на 26.НИКОГА НЕ ПоЛЗВАМ ФУНКЦИЯТА FOLOW ME,освен само да проверя температурата в стаята.Жилузите ги оставям на авт. реене нагоре надолу.Задължително махнете щуцера от външното тяло зимата,така Мидеата не замръзва с лед никога.от долу можете да сложите кофа ако е на терасата.Разликата в сметката за ток между 23 и 28 градуса е минимална но за сметка на това в стаята е МНОГО ТОПЛО.Климатика го спирам сутрин и го пускам вечер като се преберем.Когато навън стане под 0 само го намалявам на 18.Интересно е че климатика топли перфектно дори и при минус 20 тази зима,няма грам лед по питата.Но при около 0 градуса заскрежава и бучи повече духа и по хладно.Това така защото при минус 15- 20 въздухът е много сух и външната пита се изсушава по бързо,докато въздухът е най влажен около 0 тогава има и най-много мъгли.За тези години климатика има само една профилактика през 2008,преди две седмици си монтирах и една MSV1 09hrn1 в спалнята.Най-важното за климатика е да го нагласиш на една темп.и да го забравиш че съществува,това са моите съвети от личните ми наблюдения

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Тази разлика от 5 градуса е огромна и би трябвало да има съществена разлика в сметката на ток. Ако наистина няма то това значи че при 23 и при 28 все работи на макс.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Колеги бихте ли казали какво представлява този нискотемпературен комплект за MSV,защото линка от първия пост в темата на колегата Kaar не работи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 23 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. Midea MSV1-12HRN1 - не размразява !?
    От nikito535 във форум Климатици Midea
    Отговори: 31
    Последно: 14-02-13, 21:12
  3. Отговори: 60
    Последно: 08-01-13, 15:11
  4. Отговори: 6
    Последно: 16-05-11, 22:20
  5. Ниско температурен кит за MIDEA MSV1-12HRN1
    От niki721220 във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-10, 00:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе