Страница 12 от 23 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 331
Like Tree4Одобрявам

Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Няма такъв.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ясно значи няма,благодаря за отговора

4. Тук е от
    Jan 2005

Макар Мидеите да са от ниския ценови клас, отне ми известно време да спестя за MSV1-09HRN1. Тъкмо се бях наканил да го купя, занесох се в магазина, но се оказа, че цената на климатика+монтажа е скочила с 60лв. А според консултанта по-добре било да си взема Midea MS9A-09HRN1, понеже "оня вертуту" само заради дизайна бил по-скъп. Да, ама аз от тука съм подкован от прочетеното, че много искам MSV1 . Обаче пък се загледах по MS9A-12HRN1, който излиза на цената на MSV1-09HRN1. Добра идея ли е да купя MS9A-12HRN1? Накрая с А5 или А6 да го искам, понеже зяпам по сайтове, че някъде даже и не отбелязват никакво "А"? Мисията му ще бъде да ми хлади коремчето през лятото, но и зимата да ме подгрява, докато не му стане твърде студено да се занимава с мен. На 12кв.м, южно изложение, тухла, топлолюбиви съседи Ще се радвам на всяко мнение!

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За тези 12 квадрата и двете машини ще ти свършат работа и в по-големи студове.Все пак MSV1 е с по-голямо външно тяло и бих го предпочел, освен това е ползван няколко зими и от отзиви на ползватели се държи много добре.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    За тези 12 квадрата и двете машини ще ти свършат работа и в по-големи студове.
    Според мен и едната ще му е достатъчна. Ама знае ли човек...
    И аз гласувам за MSV1.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

М,да, малко двусмислено е излязло.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dqdok
    Макар Мидеите да са от ниския ценови клас, отне ми известно време да спестя за MSV1-09HRN1. Тъкмо се бях наканил да го купя, занесох се в магазина, но се оказа, че цената на климатика+монтажа е скочила с 60лв. А според консултанта по-добре било да си взема Midea MS9A-09HRN1, понеже "оня вертуту" само заради дизайна бил по-скъп. Да, ама аз от тука съм подкован от прочетеното, че много искам MSV1 . Обаче пък се загледах по MS9A-12HRN1, който излиза на цената на MSV1-09HRN1. Добра идея ли е да купя MS9A-12HRN1? Накрая с А5 или А6 да го искам, понеже зяпам по сайтове, че някъде даже и не отбелязват никакво "А"? Мисията му ще бъде да ми хлади коремчето през лятото, но и зимата да ме подгрява, докато не му стане твърде студено да се занимава с мен. На 12кв.м, южно изложение, тухла, топлолюбиви съседи Ще се радвам на всяко мнение!
    Според мен преглътни разликата от 60лв. и си вземи MSV1-то, защото е доказано хубав модел, а MS9A е с 23кг. външно тяло и ми е много съмнително как ще се държи зимата.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

А според мен щом искаш да се грееш зимата вземи това http://www.midea-bg.com/bg/products/...msv1_09_hrdn1/ а ако искаш конвенционален със сигурност ти трябва 12-ка иначе само ще си хладиш коремчето.

11. Тук е от
    Jan 2005

Огромно благодаря за мненията на всички ви, те са безценни! Не съм се и надявал на толкова отзиви. Значи, категорично се връщам на MSV1-09HRN1 . lavsho, 09HRDN1 ми е извън обсег, обаче още не са настанали жегите и има шанс, ако успея да се потрудя достатъчно, от стената да ме гледа на MSV1-09HRN1 кака му - MSV1-12HRN1 . Абе избирането на климатик можело да бъде и забавно, когато ти подават смлети знания!

12. Тук е от
    Jan 2005

Здравейте отново , по всички правила на здравата логика трябваше по това време вече да си седя на хладно, обаче подходих стоически и малко повиших бюджета си, така че в момента мога да избирам между 12-ката MS9A-12HRN1 A5 (продължавам да се главоблъскам каква е разликата между А5 и А6) и MSV1-12HRN1.

Ето причините, поради които се колебая между MS9A-12HRN1 A5 и MSV1-12HRN1:

1. От съветите по-горе разбрах, че куцук-куцук би ми била достатъчна и MSV1-09HRN1, обаче пък MS9A-12HRN1 A5 все пак е 12-ка и допускам, че може да я превъзхожда.
    2. MS9A-12HRN1 A5 ме радва особено с това, че е 12-ка, а е на цената на MSV1-09HRN1.
    3. Леко съм озадачен от MSV1-серията задето само тя (без видима обосновка) си повиши цената при вносителя непосредствено преди аз да се активизирам за закупуване.
    4.-тата причина да питам за MS9A-12HRN1 A5 е, че в момента я имат налична, а за MSV1-12HRN1 разбирам, че ще падне чакане.
    5. Това моето май вече граничи с психопатска маниакалност, затова спирам.

Накратко: В моя случай ако си взема 12-ката MS9A-12HRN1 A5 добре ли ще направя или да се презапася с мощност в лицето на MSV1-12HRN1?

* в целия пост излишно изтъквам къде 12-ка, къде 9-ка, понеже ми се струва, че по-горе, в коментара си (за който съм благодарен и ми е изключително важен) splitservice говори за MS9A-09HRN1 A5.
    * извиянвам се за двата поредни поста, но е минало време и не мога да редактирам предния. Ако желае някой модератор, нека ги слее.

Предварително благодаря на отзовалите се, знам, че по темата за нискобюджетнтие климатици съветите се допълват със значително количество късмет до бройка и няма какво толкова да се приказва, но все пак, призовавам отново за вашите коментари. Краят на играта с избиране е близо

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Дилемата, в която си изпаднал(а/о) изглежда много сериозно. Не бих се наел да ти дам съвет, освен ако не смяташ да си похарчиш парите за нещо смислено и японско...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Дилемата, в която си изпаднал(а/о) изглежда много сериозно...
    Що, ва?! Още някой лев отгоре за някой конвенционален "Фуджик"(да се свети името МУ ) дали няма да е правилното решение?!

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

dqdok , машините на МИИДЕЯ нямат такъв индекс А в наименованието на машините си.След N, което е от 1 до 3 и означава вида на фреона, може да има само индекси Q, R и S, с които се означава работното напрежение и честотата на тока.Следват ЕЕР кода, който се означава с буква и цифра - от А0-А9 до D0-D9, след което има буквен код за екстрите.Този индекс А си е някакво търговско творение.Иначе на А5 отговаря ЕЕР 1,5, ако вярваш на етикета на търговците.

17. Тук е от
    Jul 2011

То ако ще става въпрос за инверторния модел по-добре е да се взема Midea MS9V-09HRDN1 Vida Serie. И тези характеристики които ги гледате в чужди сайтове доста често се различават от моделите предлагани в БГ. Защото голяма част от климатиците се произвеждат за точно определени географски ширини и имат различия.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от dqdok
    Здравейте отново , по всички правила на здравата логика трябваше по това време вече да си седя на хладно, обаче подходих стоически и малко повиших бюджета си, така че в момента мога да избирам между 12-ката MS9A-12HRN1 A5 (продължавам да се главоблъскам каква е разликата между А5 и А6) и MSV1-12HRN1.

Ето причините, поради които се колебая между MS9A-12HRN1 A5 и MSV1-12HRN1:

1. От съветите по-горе разбрах, че куцук-куцук би ми била достатъчна и MSV1-09HRN1, обаче пък MS9A-12HRN1 A5 все пак е 12-ка и допускам, че може да я превъзхожда.
    2. MS9A-12HRN1 A5 ме радва особено с това, че е 12-ка, а е на цената на MSV1-09HRN1.
    3. Леко съм озадачен от MSV1-серията задето само тя (без видима обосновка) си повиши цената при вносителя непосредствено преди аз да се активизирам за закупуване.
    4.-тата причина да питам за MS9A-12HRN1 A5 е, че в момента я имат налична, а за MSV1-12HRN1 разбирам, че ще падне чакане.
    5. Това моето май вече граничи с психопатска маниакалност, затова спирам.

Накратко: В моя случай ако си взема 12-ката MS9A-12HRN1 A5 добре ли ще направя или да се презапася с мощност в лицето на MSV1-12HRN1?

* в целия пост излишно изтъквам къде 12-ка, къде 9-ка, понеже ми се струва, че по-горе, в коментара си (за който съм благодарен и ми е изключително важен) splitservice говори за MS9A-09HRN1 A5.
    * извиянвам се за двата поредни поста, но е минало време и не мога да редактирам предния. Ако желае някой модератор, нека ги слее.

Предварително благодаря на отзовалите се, знам, че по темата за нискобюджетнтие климатици съветите се допълват със значително количество късмет до бройка и няма какво толкова да се приказва, но все пак, призовавам отново за вашите коментари. Краят на играта с избиране е близо
    Не се главоблъскай,вземаи 12ката (малко мощност в повече никога не е във вреда) а А5 и А6 са различни предни панели на вътрешното тяло.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 23 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. Midea MSV1-12HRN1 - не размразява !?
    От nikito535 във форум Климатици Midea
    Отговори: 31
    Последно: 14-02-13, 21:12
  3. Отговори: 60
    Последно: 08-01-13, 15:11
  4. Отговори: 6
    Последно: 16-05-11, 22:20
  5. Ниско температурен кит за MIDEA MSV1-12HRN1
    От niki721220 във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-10, 00:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе