Страница 10 от 23 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 331
Like Tree4Одобрявам

Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008

Re:Всичко за MIDEA MSV1-12HRN1

Featres: MSG

Auto Level Swing

Auto-Restart Function

Turbo

Sleep Mode

Activ Carbone

Capacity:
    Cooling Capacity Btu/h 12000
    kW 3.5
    Heater Capacity Btu/h 13000
    kW 3.8
    Electrical Parts:
    Power Supplay V~,Hz,Ph 220-240,50,1
    Power Input (W) Cooling 1096
    Heater 1050
    Operating Current (A) Cooling 4.8
    Heater 4.6
    Performance:
    EER Btu/W.h, W/W 11.0, 3.21
    COP W/W 3.63
    Energy Class A
    Air Flow Volume (m³/h) Indoor 660
    Noise Level (dB(A)) Indoor(Hi/Med/Lo) 39/33/28
    Outdoor 54
    Net Dimension & Weight:
    Indoor (mm) WxHxD 815x280x196
    Outdoor (mm) WxHxD 780x540x250
    Net Weight(kg) Indoor/Outdoor 9.5/28.5
    Packing Dimension & Gross Weight
    Indoor (mm) WxHxD 915x360x275
    Outdoor (mm) WxHxD 910x575x335
    Gross Weight (kg) Indoor/Outdoor 12/30.5
    Paping Size
    Liquid mm 6.35
    Gas mm 12.7
    Applicable Area:
    Applicable Area m² 18-26

2.  

3. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Здравейте на всички . И Весели празници.
    Ето нека и аз да се наредя сред вас като притежател на климатик MSV1-12HRN1
    Но имам питане - Имали проблем ,че тръбния път е над 3 метра / 4,50м / е ??
    Къде мога да намеря книжка за Бг за дистанционното ??
    И друго което ми направи впечатление - Вентилаторната перка или там както вие е наричате не се върти постоянно .
    Моля Ви четох доста но никои не казва как трябва да се държи климатика .
    И никъде не намирам как да накарам елерона да седи на едно място. Натискам Суинга но се движи . И застава в положение което духа нагоре и после се завърта .
    Моля да ме извинят тези които разбират Но в тази сфера съм новак.
    Монтажниците го сложиха макар,че на два пъти рязаха тръбите Не знам какво представлява уреда за вакумиране. Но мисля , че го вакумираха .
    Ако имате съвети моля
    Благодаря Ви

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Като за начало честито,модела е много добър конвенционален климатик което ще рече,че работи в режим ON-OFF.Но когато стане -10 рядко ще изключва.За тръбния път не се притеснявай 4,50м. е добре.Книжка на Български има в кашона на климатика.За ''елерона'':когато се включи климатика в режим отопление се обръща нагоре и след като се затопли вътешното тяло тогава се обръща на долу (топъл старт).За ''Сунга'' с 1 натискане се движи надолу или нагоре клапата,но когато го задържиш 3 секунди влиза в режим Реене,като клапата се движи сама.Ползвай функцията ''Follow me'' с нея самото дитанционо следи температурата в стаята и подърза точната зададена температура.Съвет от мен ако не ти пречи дръж вентилатора на 3,най -бързо стопля и съответно е по- икономичен,сега го рестартирай от контакта и давай както съм ти написъл.

5. Тук е от
    Aug 2008

http://www.midea-bg.com/bg/products/.../msv1_12_hrn1/ От тука може да си изтеглиш функцийте на дистанционното

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Неца,как така рядко ще изключва на -10?Човека да не си държи джама отворен или гони 30гр.?

7. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от necata2
    Като за начало честито,модела е много добър конвенционален климатик което ще рече,че работи в режим ON-OFF.Но когато стане -10 рядко ще изключва.За тръбния път не се притеснявай 4,50м. е добре.Книжка на Български има в кашона на климатика.За ''елерона'':когато се включи климатика в режим отопление се обръща нагоре и след като се затопли вътешното тяло тогава се обръща на долу (топъл старт).За ''Сунга'' с 1 натискане се движи надолу или нагоре клапата,но когато го задържиш 3 секунди влиза в режим Реене,като клапата се движи сама.Ползвай функцията ''Follow me'' с нея самото дитанционо следи температурата в стаята и подърза точната зададена температура.Съвет от мен ако не ти пречи дръж вентилатора на 3,най -бързо стопля и съответно е по- икономичен,сега го рестартирай от контакта и давай както съм ти написъл.
    Мерси майка много помогна. Да забелязах ,че на всяко натискане елерона се движи . И за това ,че се обръща когато започва да работи забелязах. Но имам едно питане Тази опция "Ионаизер" кога мога да е ползвам .НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕН ОТ ТАКИВА ПИШМАН МОНТАЖНИЦИ - Сам си сложих кутиите и прочие. Влезнаха пуснаха го и викат ние тръгваме Но какво да се прави така е като има аматьори в комуникациите. Все едно да сложа дограмата и да не ти покажа кое как работи или да донеса мебелите да монтирам кухнята и да не покажа на човека тънкостите .
    Мерси майка за съвета. Това да следи температурата го чатнах

8.  

9. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от armen
    http://www.midea-bg.com/bg/products/.../msv1_12_hrn1/ От тука може да си изтеглиш функцийте на дистанционното
    Мерси майкиа златен си .Жената каза ,че щете черпи )

edit Майка това не ми помогна много. Но мерси за труда. Исках реално за самия климатик понеже дистанционното е друго и няма по точно обяснение кога мога да използвам дадени функци

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    Неца,как така рядко ще изключва на -10?Човека да не си държи джама отворен или гони 30гр.?
    По принцип правят второто,моя на -10 трудно трудно подържа 25-26градуса на -15 стои на 23 и неще повече.Живея в къща и затова неще сигорно.

11. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

По принцип правят второто,моя на -10 трудно трудно подържа 25-26градуса на -15 стои на 23 и неще повече.Живея в къща и затова неще сигорно.
    Аз ще го видя сега тези дни става студддддддддд ))))
    Можели да ми кажеш нещо за това което питах по горе

12. Тук е от
    Nov 2008

Прав е necata2 мойто msv сутринта при -11 го гледам при зададени 25 и натиснат бутон фолоу ми се пъна към два часа да ги достигне след това ми стана жал и го направих на 24 та успяваше но с мойте топлозагуби почивката му е 2-3 минути и пак.Така че при по ниски температури от -10 нищо чудно да не изключва.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от DTS
    Аз ще го видя сега тези дни става студддддддддд ))))
    Можели да ми кажеш нещо за това което питах по горе
    https://forum.setcombg.com/index.php?topic=37826.0

14.  

15. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Мерси за труда НО нищо не казват точно.
    Но нека да поясня и да не ставам банален Сори за тези които мислят така
    Но форумите са за това да се помагаме един друг
    ето какво знам и какво не знам
    ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
    Featres:

Self-Cleaning - кога мога да го включа и през какъв период ?? Функция "Самопочистване"
    Follow Me Това го чатнах )√Функция "Следвай ме"
    LCD Display Това го чатнах√ LCD Дисплей
    Ionizer Това не го разбирам за какво служи и кога се пуска и прочие Йонизатор
    Golden Fin То какво е ???Golden Fin покритие на кондензатора
    Auto Level Swing Това го чатнах√
    Auto-Restart Function √Авто рестарт
    Turbo Това него чатнах кога и колко време може да се пуска Турбо режим
    Sleep Mode √Режим "Сън"
    Activ Carbone Belt това за какво е √Активен карбонов филтър

Две дирекции на въздушният поток ???

Мерси предварително.
    Мисля ,че ще има човек които ще може да отговори
    Понеже има хора които са притежатели от 2008 г на такъв модел

16. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Така нареченото златното като цвят покритие на топлообменника е уж да забавя или спира корозирането. Ала-бала, чудят се какво да напишат за да продадат стоката.

Какво самопочистване, какви пет лева. Наименованието не отговаря на функцията. Служи да изсуши питата в режим охлаждане преди климатика да бъде изключен. Да не се изключва мокър за да не мухляса бързо, а по-бавно.

Турбо режимът при обикновените климатици също е ала-бала, защото компресора и без това си работи на 100%. Само вентилаторът тръгва на максимална скорост ако не е бил настроен на нея.

Йонизатора зарежда с положителен заряд носещите се из въздуха замърсители, които след като се заредят положително търсят къде да отдадат заряда си. По опростено казано приземява прахоляка и другите частици от въздуха на земята.

17. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от DTS
    Мерси майкиа златен си .Жената каза ,че щете черпи )

edit Майка това не ми помогна много. Но мерси за труда. Исках реално за самия климатик понеже дистанционното е друго и няма по точно обяснение кога мога да използвам дадени функци
    http://www.midea-bg.com/public/files...cuments/59.pdf Твоито дистанционно не е ли такова,защото това го дават за тоя модел

18. DTS
    DTS е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Така нареченото златното като цвят покритие на топлообменника е уж да забавя или спира корозирането. Ала-бала, чудят се какво да напишат за да продадат стоката.

Какво самопочистване, какви пет лева. Наименованието не отговаря на функцията. Служи да изсуши питата в режим охлаждане преди климатика да бъде изключен. Да не се изключва мокър за да не мухляса бързо, а по-бавно.

Турбо режимът при обикновените климатици също е ала-бала, защото компресора и без това си работи на 100%. Само вентилаторът тръгва на максимална скорост ако не е бил настроен на нея.

Йонизатора зарежда с положителен заряд носещите се из въздуха замърсители, които след като се заредят положително търсят къде да отдадат заряда си. По опростено казано приземява прахоляка и другите частици от въздуха на земята.
    Мерси майка за отговора . Но "По опростено казано приземява прахоляка и другите частици от въздуха на земята." както те разбирам всичко отива в краката Но при коя функция се активира

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 23 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. Midea MSV1-12HRN1 - не размразява !?
    От nikito535 във форум Климатици Midea
    Отговори: 31
    Последно: 14-02-13, 21:12
  3. Отговори: 60
    Последно: 08-01-13, 15:11
  4. Отговори: 6
    Последно: 16-05-11, 22:20
  5. Ниско температурен кит за MIDEA MSV1-12HRN1
    От niki721220 във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-10, 00:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе