... От към мотора е закачена с винт или торкс към оста. Отляво има втулка.
... От към мотора е закачена с винт или торкс към оста. Отляво има втулка.
Не по-отделно,но трябва да освободиш мотора за да излезе турбината.
Колеги благодаря,но не успях да я смъкна,почистих я на място с четка и обезмаслител.Не можа да се изчисти идеално,но все е нещо.
Не е френдли форума ! Бутон изтриване да се намира за цвет !
- - - Обновено - - -
Някъде беше написал че си зазидал тръбните пътища. Според мене е все едно да завариш ауспусите на кола директно към пода.
Все ми се струва че вибрациите се разсеиват по тръбните пътища като те са свободни или в пласмасови канали.
Според мене е хубаво да извадиш медните тръби от вън. Не може и двата климатика да са калпави.
Компресорите дали имат тампони ?
Не е от зазиданите тръби, те са си пак в изолация въпреки че са зазидани. Зазидани е грубо казано, просто са вкарани в отвор в стената и отгоре шпакловани! Бръмченето е от налягането. При първоначана работа го няма, след около 10-15 мин се засилва. И това само когато е в режим отопление. От вибрацията която се създава идват и неприятните "жуженета" на пластмаси, корпус и т.н. на вътрешното тяло. Но не е от вентилатора на вътрешното тяло, а се предава нещо като налягане към него и почва да вибрира ....
за мидея задължително тампони с прекъснат болт на външните тела ,а може и на стойките едни гумени ленти да сложиш към стената .. комшията имаше мидея която бръмчеше така ( преди да дефектира ) ,с тампони доста поутихна ( но все пак ще се чува ,мидея е ... )
Я кажете тоя модел като го сложа на режим фало ми и от вън е около 5 градуса, а вътре е зададено 27 пък е достигнал 22-23, та като го изфраскам на (27 фало ми) и след няколко часа е заскрежи здраво питата. Но дефрост не прави. Иначе духа топло и е достигнал примерно 25 градуса. Та спра ли му фаломито и веднага влиза в дефрост и се изчиства напълно. Това дали е нормално ?
И това фало ми с преоритет ли е пред дефроста ???
Не помня дали се въртеше външният вентилатор, но при тази скреж е все тая(понеже външното е на нивото на главата ми и като минавам ме изстудява-та майче се въртеше) и наистина работи като инвертор-нема спиране вътре все си духа топло и компресора работи без прекъсване !?
Този пост е редактиран от kossis; 27-03-13 в 16:49.
Твоя модел инвертор ли е?Повечето Мидеи не мерят точно температурата и дават разлики от 3-5гр.(има оправяне с ваденето на датчика извън климатика).Като си на Фало ми си мери от дистанционото точно така,че по-добре си го нагласи на 24гр.с Фало ми и по-висока степен на вентилатора за да достига по-бързо зададената темп.Едно от условията да направи дефрос мисля,че беше минимум 45мин.работа на компресора,но през тези минути ако ти изключи външния вентилатор ще пропусне дефроса и ще стои заскрежен,тогава идваше другия алгоритъм при който се следи температурата на вътрешният топлообменик и входящият въздух.Фало ми-то не е с приоритет.
Не е инвертор. А е модела от темата ! Просто работи постоянно при фало ми без да спира, като инвертор.
Нужно ли е да се вади датчика отвън, като има фало ми. То за това е този режим очевидно.
Е хубаво де, що не спира за 10 минути на час, два да направи дефрост и после да бичи пак. Нещо не са го домислили тая фало ми.
Значи става като приоритетна - докато не достигне на дистанционното зададената не прави друго.
Не е с преоритет Фало ми-то.Ще си сложиш дистанционото на място където хем да мери температурата точно,хем да може да си комуникира с климатика.Дистанционото предава сигнал през около 3-мин. към вътрешното тяло.Не вярвам да работи 2 часа нон-стоп и да не направи поне 1 дефрос,или го държиш на много високи градуси с минимален вент.или дистанционото е забутано някъде.Ако през тези 2 часа е спирал,може пак да не направи дефрост,но този модел и с заскрежено външно тяло не му пречи да работи и да духа топло.
Да топло духа и заскрежен, но дефрост не прави -виждам го. Дистанционното стои на маса, срещу него и е в обхват, но на масата е 21-22 и гони 27 за два часа стига до 25 и не прави дефрост - питата е снежнобяла.