на ifeel работят доста грубовато защото там градусите ги чете през 0.5 ,а не през 0.1 както от датчика на вътрешното тяло .. има склонност към развъртания и изключвания ,доста по тромаво модулира консумацията и градусите
на ifeel работят доста грубовато защото там градусите ги чете през 0.5 ,а не през 0.1 както от датчика на вътрешното тяло .. има склонност към развъртания и изключвания ,доста по тромаво модулира консумацията и градусите
Добре в помещения с малко-топло загуби и добра изолация вие на какви настройки си ползвате климатиците. Моя климатик го ползвам на ifeel тих режим и при 19 градуса настроен в стаята е 21.5, 22 градуса.
изключи и буксата ако те дразни .. при мен комфорта е на първо място и такива модификации ги правя на момента .. за лятото можеш пак да я включиш
Порових се още малко и излиза че този Fram Moonstone е midea breezeless,със малко променено вътрешно тяло.Еднакви кг на двете тела и еднакъв компресор. Midea Penrose xt се води :https://www.midea.com.ua/en/products/residential-ac/split-type-dc-inverter/msxt-12hrfn8-gold-i-msxt-12hrfn8-o.И името е като на брийзлес ,единия е msxt-12hrfn8 а другия е msfaau-12hrfn8.https://mideauk.co.uk/products/penrose-xt.Харесва ми брийзлеса,но не ми допада, че клапата не се насочва много надолу и е като че ли ,повече за охлаждане.
Този пост е редактиран от ^Rokera^; Днес в 07:40.
Логично е да имат модел с това вътрешно тяло. За 400 и по-малко евро си е може би шампион пред други около тази цена, че и 500 евро не са му много
Поръчах последната бройка с ваучер за 350 евро.Ако жената одобри дизайна на живо,ще има подробно ревю.Мислех си и за 09 Solstice,но първо го намирам най малко за 600 евро,а по снимките и клиповете ми се вижда,че клапата му.насочва по зле от на Penrose модела.Вярно че Solstice e по нов модел,но пък и двете му тела са доста по леки,и поне на хартия е една идея по неефективен.Не знам дали на Frama,ще сработи настройката за 10hz,но доколкото прочетох тази тема,и по дефолт да си е на 20hz,би трябвало да слиза на 270в и то при отрицателни температури, което не е зле.
Изглежда имат в повече от това златистото и затова му свалят повече цената, с много неща процедират така, когато има избор на цвят. А преди време изглежда са били по-скъпи, което е още по-абсурдно. Взимайте докато има, само Алекси да каже как се модват дефростите, ако се наложи
Уж ги дават да слизат под 200W, но трябва да се види на практика
зависи на колко херца е фабричната настройка .. модела преди време беше 1000 лв което го прави безсмислен спрямо мидея ,но за 350 евра бива