Изключваш ли го от захранването? Включваш го на охлаждане. После му дърпаш захранващия кабел. Чакаш 10-15 мин. Включваш го и виж дали ще тръгне да охлажда.
Четрипътния е във външното тяло, ама е притеснително щом задаваш такива въпроси.
Изключваш ли го от захранването? Включваш го на охлаждане. После му дърпаш захранващия кабел. Чакаш 10-15 мин. Включваш го и виж дали ще тръгне да охлажда.
Четрипътния е във външното тяло, ама е притеснително щом задаваш такива въпроси.
Този пост е редактиран от bobivg; 31-03-24 в 11:23.
Благодаря на всички за мненията, утре ще се свържа със сервиза.
а вакумиран ли е при монтажа ?
В сервизното на друг модел Midea EL-01 го дават да е липса на комуникация между двете тела, което води към проблем с платките най-често.
Sent from my 2201116PG using Tapatalk
днес пичовете от гаранционния сервиз се забавляваха близо два часа. освен подменени електронни компоненти и една бобина (соленоид), правиха и корекции по трасето на фреона във въшното тяло, по препоръка на производителя. машината работи нормално след подмяната.
Здравейте!
Днес сложиха на майка ми такава Мидея, 12-ка, климатика изглежда много сериозен като размер и изобщо хубав е! НО! Нещо не мога да подкарам WIFI опцията. Имаше си флашката за WIFI, сложихме я, но не се получава според упътването, което върви с флашката, а в документацията на климатика не открих упътване по този въпрос. Някой може ли да помогне с работещ алгоритъм? Само да кажа, че 7-кратно натискане на LED бутона на дистанционното не води до нищо, освен изгасване и светване на дисплея на самото вътрешно тяло! Не се появява АР!
рестартирай го от контакта и пак пробвай
Този пост е редактиран от zdravko; 25-07-24 в 13:04. Причина: ii
Прави ми впечатление, че поддържа твърдо един, понякога даже и с два градуса под заданието, при всички ли е така?
Този пост е редактиран от zdravko; 27-07-24 в 18:30.
Сега лятото на охлаждане като направи 1-2 градуса под зададените и спира, предполагам е нормално.
Аз имам друг въпрос. Спирам от бутона LED светлинката, която показва градусите на климатика, но когато изключа климатика и пак го включва пак трябва да натискам този бутон, има ли начин постоянно да е изгасена?
Да питам,с кое приложение работите и има ли енергиен монитор,че май ще вземам 18 ка с IE .
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Благодаря
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk