Няма,чисти и Весела Коледа.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Няма,чисти и Весела Коледа.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Благодаря! Весела коледа на всички!
Аз не разбирам какво се случва. Може ли да разясниш?
Какви са тези 0,29W. това е горе долу разхода на електрониката, ако е в режим на готовност. Няма как да работи подгевателя в тавата при този режим. Този на компресора също не работи постоянно, зависи от температурата на компресора.
За да се разбере дали работи нагревателя в тавата трябва при температура около нулата да се прекъсне захранването на нагревателя и тези 340W да паднат примерно на около 220W.
Машината я управлявам чрез смарт контакт и WiFi приложението! И преди да дойдем на Кнежъ я активирах 1 ден по рано зада отвърне въздуха.тогава околната е била -1гр.При включване на смарт контакта! Машината влиза в режим готовност движениене на клапи и проверка,колсумацията е нищожна от 5 до 10w,а в случая се появиха 20w допълнителни за не определен период от време,което ме доведе до мисълта че се е активирал само нагревателят на компресорът преди да пусна машината, който го дават 20w, за нагревателя в тавата го датат 120w, от няколко дни съм извадил буксите на нагревателите и машината работи активно с същия минимум от 340w.тук сутрин си е студено
Здравейте, някой знае ли дали е възможно свързването на този климатик с приложението Tuya(Smartlife)?
Поздрави
Да,аз ползвам точно този метод-естествено в комплект със смарт контакт.
Здравейте, имам мидеа нордик 12ка,случайно погледнах табелката на вътрешното тяло. Направи ми впечетление,че климатикът е 12 BTU на охлаждане и 13,5 на отопление. Искам да попитам тези, които имат климатик 9ка обърнали ли са внимание, какво пише на табелката? Като цяло тази информация на друго място не съм я виждал.
С 6 седмици закъснение отговарям на предния коментар. 9ката е с 10700 единици отоплителен капацитет и 9300 охладителен. Indoor rated input е 21W, какво е това? Аз съм с две девятки у нас от вече над 1 година. В две спални са монтирани и първоначално съжалявах, че не сложих 12 000 понеже въпреки че спалните са по 11-12кв.м. вратите им стоят постоянно отворени и от тях се топли целия апартамент но сега като мина зимата виждам, че дори двете девятки и в най-студените зимни дни успяваха да поддържат поне 19 градуса в най-далечните стаи на апартамента. Той е 100.5кв.м. но на практика топлим 65 от тях, другото са тераси, баня и кухнята също не топлим.
Привет! Първи проблем с 12-ка про нордик. Монтиран в края на октомври в селска къща, включен в режим отопление и неизключван оттогава. Тази сутрин го заварвам с мигащ надпис EL 01 и неработещ. Рестартирах го от дистанционното, през приложението, изключих му и захранването. Резултат нулев. Отваря жалюзите, показва си зададената температура и символа за wifi, но не заработва. Външното тяло също не се включва. В гаранция е, ще търся сервиза, но планувахме да сме на село през ваканцията. Ако някой има идеи, нека ги сподели. Благодаря предварително!
При тест през приложението дава следното:
Какви идеи ще ви помогнат да се оправи климатика без техник. Единствената "идея" вие сте я приложил - изключване за известно време на захранването. Тази грешка не е ли за някакъв четирипътен вентил, който се е споменавал и при други хора с проблеми. Най-вероятно трябва да се подмени.
Благодаря за мението! Тази грешка я изписва и на един от другите климатици в къщата (общо са три еднакви, монтирани в един и същи ден), но той си работи нормално. Отворих предния панел на вътрешното тяло в търсене на бутон за ресет, но открих само един черен с надпис AUTO / COOL. Натиснах го и го задържах за 4-5 сек., зумера изпищя, но машината не тръгва. Интересното е, че при повторен чек от приложението, няма никакви записани грешки.
Включи го на режим охлаждане. После пак смени режима на отопление. Пробвай го няколко пъти като рестартираш.
Почукай с отвертка четрипътния вентил, ако е запекъл понякога това може да помогне да се раздвижи.
благодаря за мнението! включих го на охлаждане на 16 градуса - вентилатора тръгна, но външното тяло не. на отопление старата песен - нищо не се случва. къде се намира този вентил?