Страница 20 от 56 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 833
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Възможно е, затова колегите те посъветваха малко да вдигнеш лувъра.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Наистина ,като се замисля май това е най логично.Благодаря на всички.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Купих този климатик. Мога да кажа само че е роботски, много добър. Имам и Фуджитсу плазма LDC в другата стая и ако ги сравнявам, като ефективност са еднакви, но мицубишито е много по яко като шум. Просто работи супер тихо все едно го няма, още не съм му гледал функциите, но не ме интересуват важното е че работи на изрод. Излезна ми 1300.00лв. с монтаж и си заслужава на 100%, да не говорим че миналата година само климатика е бил 1600.00лв.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Е точно това е проблема - какво да кажат тези, които преди година и повече си купуваха този наистина добър климатик, но на значително по-висока цена. Поне от Митсубиши да си бяха направили труда да сменят някоя буква в наименованието...
    Тъй като неведнъж съм ставал свидетел на подобни "ценови игри" знам, че в крайна сметка клиентите наказват "играчите" и то доста жестоко понякога...
    Съвсем скоро и 1300 лева с монтажа ще са много за този климатик ако от МЕ не си направят труда да извадят нов модел.

6. Тук е от
    Dec 2009

Снощи сравнявах моите GE25VA, GE35VA с DAIKIN FTX 25 JV, 35JV и се оказа, че ME-то е много по-тих, както в Auto режим, така и в Silent/Night.
    P.S. Външните тела също.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Много ясно. Тези Дайкини са най-най-нисък клас. МЕ-то е среден, а и МЕ по принцип са си много тихи. Пък сега като им сравниш и цените...

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Като габарити daikin-ите изглеждат като детска играчка. Нали това е + за външните тела?

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Кое да е плюс? Колкото по-малко е външното, толкова по-зле!

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Кое да е плюс? Колкото по-малко е външното, толкова по-зле!
    Така де. Не се изразих правилно. Имах предвид в полза на МЕ.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Досега моя не е размразявал и нали любопитството ме човърка, реших да импровизирам. (Между другото на 21 гр взе да ми става топло и вече съм на 20, за спане 19). Засилих го на 22 гр да развърти компресора и го превключих на охлаждане 19 гр. Наистина настана пукотевица, направо пращене за около 8-10 сек. Очаквах че и фреона ще свисти, но на фона на пукането като че ли не го чух осезаемо. След като охлажда 5 мин го цъкнах пак на отопление. Следва пак пукане, докато си донамести пластмасите. Ако туй чудо се случи по време на сън, мен специално ще ме събуди на секундата. Я и някой друг да направи това упражнение и да сподели резултата.

p.s.
    Гледам в раздел Мидея и компания, май там не страдат от такива работи.

13. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Така е МИДЕЯТА си е МИДЕЯ

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от IVO-1977
    Досега моя не е размразявал и нали любопитството ме човърка, реших да импровизирам. (Между другото на 21 гр взе да ми става топло и вече съм на 20, за спане 19). Засилих го на 22 гр да развърти компресора и го превключих на охлаждане 19 гр. Наистина настана пукотевица, направо пращене за около 8-10 сек. Очаквах че и фреона ще свисти, но на фона на пукането като че ли не го чух осезаемо. След като охлажда 5 мин го цъкнах пак на отопление. Следва пак пукане, докато си донамести пластмасите. Ако туй чудо се случи по време на сън, мен специално ще ме събуди на секундата. Я и някой друг да направи това упражнение и да сподели резултата.

p.s.
    Гледам в раздел Мидея и компания, май там не страдат от такива работи.
    Иво, при размразяването не е точно като на охлаждане. Вътрешното тяло спира и въздуха не се върти да охлажда платсмасата, като го направи дефроста ще видиш че не пращи нищо.

16. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Иво, при размразяването не е точно като на охлаждане. Вътрешното тяло спира и въздуха не се върти да охлажда платсмасата, като го направи дефроста ще видиш че не пращи нищо.
    Е,по принцип като не се върти вентилатора (при дефрост) студът остава вътре в тялото по дълго време,дори кондензатора се заскрежава Затова е несериозно да кажеш,че пластмасата тогава не се охлаждала,и нямало да пука Тъкмо обратното

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Е според теб кога се получава по добър топлообмен със или без вентилатор, и дефроста при мен е не повече от 3минути да не кажа че е 2, това е само първата част когато студеното е вътре, и за тия две минути твърдиш че всичко почва да пука, е при мен тогава няма пукане.

18. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Очевидно е,че не желаеш (или не можеш) да разбереш за какво иде реч!А може би и аз не обяснявам достатъчно разбираемо.Иначе,щом твоя не пука-по добре за теб,радвам се

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 56 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе