То ако дефроства само ако му вдигнеш градусите, не е проблем. Лекува се лесно, като не му вдигаш градуса. Проблем е ако фъсти под нулата през 150 мин на чиста пита.
То ако дефроства само ако му вдигнеш градусите, не е проблем. Лекува се лесно, като не му вдигаш градуса. Проблем е ако фъсти под нулата през 150 мин на чиста пита.
Човек, като искаш всички да те разберат пиши, че прави дефрост на +7 като му вдигнеш градусите. Тука разни "лешояди" решиха, че е като някой Дайкини да размразява на 40 мин. Моя даже не прави дефрости като му вдигна градусите, но е доста разтоварен в помещението което сложен.
Alexi, аз не съм чак такъв фен на МЕ, но просто нямаше Тошиба от тези на пазара (не говоря за 100/200В), която да вкарам в тази спалня и да не е супер преоразмерена. Това МЕ, за 1100лв с монтажа тогава, се оказа отлична инвестиция поне за мен.
,
MisterT ако се върнеш мъничко назад ще видиш какво точно съм написал.....ако намериш текст ''вдигнах градусите и направи дефрост'' - ще почерпя
Останахме с такова впечатление след като си потвърдил следните думи на Alexi и си казал, че само той разбира за какво говориш!Гадничко е просто заради едно две единични оплквания от даден модел, да се стига до генерални изводи, че някой си модел не ставал. Подобна тенденция забелязах и в страницата на Дайсекай 8, който си е топ машина отвсякъде погледнато. Външен потребител, незапознат с претециозността и вмачианестта на част от потрбителите на форума, би решил, че висок клас машини са проблемни без да има основание за това.
Аз не правя генерални изводи. Виждам че има много доволни потребители от GE. Просто казвам как работи машината при мен
Този модел как размразява при отрицателни температури. Има ли го контролния дефрост през 150 мин, или е интелигентен и при сух студ не размразява с дни.
Има го контролния дефрост през 150 минути......а по някога и по-често
Искам да попитам MisterT, какво има предвид в поста си от предната стр.- 'не прави излишни дефрости'
Честно да ти кажа, тази машина я наблюдавам по-малко защото е в спалнята. Без да претндирам, че съм правил точни замервания, не съм забелязал да прави дефрости по време. И да има такова нещо те никак не са чести. Най-вече имах предвид, че не съм я наблюдавал да дефроства на положителни температури, което беше основното оплакване в един от горните постове.
Здравейте, от известно време турбината на вътрешното тяло стана по-шумна. Предполагам че трябва да се смажат втулките или лагерите, или да се сменят.
Бих искал да помоля за съвет какво може да се направи? Машината не е гаранцьонна. Благодаря предварително!
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F/55479-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-mitstubishi-ge-25-va.html#post724482
Ако си сигурен че са втулки. Може би тази тема ще ти помогне поне за разглобяването на климатика. Аз съм със същия ако нещо ти се опре ще помагаме
Здравейте. Имам MSZ 25 VA и днес ,като включих климатика поработи 3-4 минути и започнаха да мигат и двете лампи на operation , спрях го пуснах го пак и същото .След това го рестартирах от захранването и махнах батериите на дистанционното и след което изобщо не тръгва , а само мигат и двете лампи . Ламелите не се движат, външното и вътрешното тяло не издават никакъв шум ...