Вътрешната ми изолация е само на външната стена където е фугата на блока. Направих я там, защото няма как да се навра между двата хода в цепка около 5см да направя изолация. Щях да затворя фугата и от двете страни, за да стане въздушна възглавница между ходовете и да не правя вътрешна изолация, но ме ядосаха комшиите и ги оставих всеки да се оправя както има хареса. Също така другата ми изолация е на таваните на стаите. Вътрешните стени, стените към комшиите са без изолация. Правил съм изолация само на стените където неможе да се направи външна и на таваните за да не ходи към комшията отгоре.
Иначе съм доволен от климатика. Незнам минимума дали е 300W, но на моменти съм го засичал да работи на 220-250W. Иначе докато беше топло беше на чест on-off, но тези дни като паднаха леко температурите и започна да работи по-нормално. Доволен съм от климатика и как топли. За една седмица ми е изгорил 42kWh, като е настроен на 22 или 20 градуса (все пак не е много студено навън). Всички врати са отворени вкъщи. Единствено му помага дайкина от кухнята. Държа го на 3 степен на вентилатора не заради друго, а заради това което пише във форума за автоматичния вентилатор. Мисля да го пробвам как ще е с него тия дни.