При мен пукането изчезна след около година и половина употреба, като с течение на времето намаляваше прогресивно. Действително в началото беше осезаемо.
Алекси, имаш около 500 коментара за пукането, що така нищо не казваш за топленето?
При мен пукането изчезна след около година и половина употреба, като с течение на времето намаляваше прогресивно. Действително в началото беше осезаемо.
Алекси, имаш около 500 коментара за пукането, що така нищо не казваш за топленето?
Ползвам по-големият му брат 35-цата и аз съм страшно доволен. Пукане имаше първите два месеца и цяла зима си е супер тих. За спалнята тази година смятам да сложа 25цата
Кво да кажа за топленето ,топ модел остава и да не топли .. това е нещо ,което се подразбира .. като изключим мързеливата турбина .. че зададеш ли му 2 градуса нагоре ,не може цял ден да ги навакса ( нелепо ) ама колегите писаха че е мислен за комфорт то да ти е по хладно е комфортно ,препоръчва се ..
Нагоре, надолу, колкото му задам, толкова си постига без да му мисли, но моят не е виртуален...
Този пост е редактиран от dvdsub; 16-02-18 в 18:22.
Постига ги да .. то навън тая зима е между 5 и 15 градуса .. с пръчка за 500 лв пак ще постигаш колкото зададеш ..
Щом климатик от 370 лева Elite AS-09ER13 без проблем за 10 минути затопля до 22 градуса стая от 18 квадрата,в която не се живее при външна -6 няма какво да говорим.
То накрая излезе, че и "пръчките" за по 500 лв. са по добро решение от fh-а? Сигурен съм, че веднага ще се намерят колеги да потвърдят този извод, без дори да са ги ползвали. Повече аргументи не ми трябват! Ще изхвърля Мицуто и ще тичам към Техното да взема някоя "машинка" за 500 лв. преди да са свършили... Ум трудно се сбира, но сбере ли се цена няма
Този пост е редактиран от dvdsub; 16-02-18 в 18:21.
Ама то и защо ще даваш 500 лв,като духалка за 20 ще ти свърши работа?
Алекси прекаляваш с коментарите си спрямо FH .
Има толкова доволни хора ,че май ти си единствения недоволен .
Нали така или иначе си го разкарал има ли смисъл да продължаваш да коментираш .
Изказа своето мнение многократно . Всички го разбраха .
Или викаш да си продължавам така за спорта
Я ни разкажи пак за 16-ката на дайсейкай 8
[QUOTE=dodo_pv;863148]Я ни разкажи пак за 16-ката на дайсейкай 8 [/QUO
Нямаш проблем. Специално за теб и твоя хумор само лице в лице
Има смисъл! То за доволните и 500 коментара няма да стигнат, щот нали сме фанатизирани и се стремим да оправдаем всяка стотинка дето сме дали за това "техническо недоразумение", та да не изглеждаме изцакани. Надеждата е да бъдат "спасени" поне тези, на които им предстои избор
Този пост е редактиран от dvdsub; 16-02-18 в 18:21.