Зимата е лабава и се лигавиме.
Зимата е лабава и се лигавиме.
При нас зимата си е точно както трябва да е. Сняг, от 3 дни е между -2 и 0гр., с брутално гъста мъгла, денонощно. Имаше поне 10 дена с температури -6 до -15гр. Доста снеговалежи, с натрупвания и студове, от -5 до -10 с мъгли по няколко денонощия. Като цяло, последните 2 месеца, рядко надхвърляше 0-та. Имаше 5-6 по-топли дни, грубо казано. Доволен съм, няма нищо общо с миналата година.Ако при вас се е изпролетяло, тук още си е зима.
Това е ZMX, с отворена врата, крета на 310-330W, задание 24гр. Външна -2. Прави дефрост преди час и нещо, сега изглежда по този начин. Побелява на снежен човек за 3-4часа и пуска дефрост.
Този пост е редактиран от rosswen; 28-01-19 в 21:05.
Тая ивица отгоре май е като отличителна черта на хеви.
Предният модел си пълнеше питата.
Тук е при започнал дефрост.
Screenshot_20190128-201738.jpg
- - - - - - - - - -
rosswen, от месец само толкова е изтекло от 25zm-s. Има няма половин един литър.
Screenshot_20190128-202537.jpg
Джак, явно там е входът. Преди дефрост изглежда така, като преди това работи поне 20-30мин. побелял по този начин. Бетон е!
Измислен е да дефрости наистина само в крайна нужда, за да не разваля комфорта. Точно за климат, като нашия е.
Този пост е редактиран от rosswen; 28-01-19 в 22:06.
Бангията с тайландския компресор а.к.а. 35ZS-S. От 2 часа бачка така. Да взема да го рестартирам тоя дарак. Сигурно някой бесен шимейл ми е сглабял каруцата.
Този пост е редактиран от rosswen; 28-01-19 в 22:45.
Хич не си оффтопик моят Zs-s го прави същото напротив много полезна снимка , a и имаш добра видимост![]()
Нещо ме засрамихте с тези zs-s-И. 180W, срамота.Ще взема да си махна от подписа супер инвертора дайсейкай.
250W и не ще надолу. ........ Поне не изключва.