Мисля, че открих проблема при мен. Извивката на тръбния път се беше заклинила в стената и създаваше напрежение към гайките, а от там явно към тампоните на компресора. След като огънах малко тръбите и ги освободих видях, че компресорът вече се движеше свободно. Не очаквах, че подобно нещо ще окаже такова влияние... Пуснах го на 30 градуса и Powerful и видях, че вибрациите вече отиваха към тръбите, а не към корпуса ! Тъй като нямаше как да тествам на 100% заради сваления стъклопакет и шума отвън, реших да не рискувам и сложих и тампони на стойките ) - така или иначе си ги бях купил. Това със заклинването е възможно да съм го направил и аз без да се усетя, т.к. след монтажа им сложих козирки, че над нас има още 18 етажа с климатици без тави.. В момента не се чува абсолютно нищо от климатика. Единствено на 1000-1100W се чува леко жужене, но на 600-700 няма никакъв звук! Ще видим вечерта как ще е, след като намалят околните звуци .
Извинявам се, че моделът и марката са различни от този на темата, но проблемът беше идентичен .