mimojef, нямам нищо против тебе, наистина, но ако не се усещаш, малко ги минаваш понякога, а и си позволяваш на база свободни съчинения по-горе да охарактеризираш хората, без представа да си имаш или с каква информация разполагат. Бъди малко по-сдържан и умерен в оценките си. И осъзнай едно: Всичко е субективно на този свят! Не си мисли, че твоето МЕ, с което сравняваш, е цвете за мирисане също. Ако това ще те успокои, когато купувах моя, зададох подобен въпрос във фирмата, която ги продава и монтира. Категорично не ме посъветва за си купувам такъв и ми каза да прудпочета Хеви, обяснявайки ми защо и какъв е статистическият процент проблемни машини и оплаквания при тях. Е? Аз на кого да вярвам? На тях, на много специалисти тук, и най-вече Aleksandars, на който пак мога да благодаря за избора, на очите си, или да вярвям на теб? Ама то наистина със закон трябва да се забрани да купувате ватметри за климатици, "бавни фенове" и експериментатори такива, хаха! Прав е Роската, ако ги нямахте, дори нямаше да разберете нищо.
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk