Проверено. И при ZSX, и при ZMX, при зададен седмичен тяймер и ауто офф, машините не стартират самоизсушаване, след като се изключат. Явно не е доизмислено.
Проверено. И при ZSX, и при ZMX, при зададен седмичен тяймер и ауто офф, машините не стартират самоизсушаване, след като се изключат. Явно не е доизмислено.
Цанков. "i save" по има логика. Пази къщата от замръзване. Ама "нощен режим"....
Нищо важното е, че го има.
Да доста е заблуждаващо,този нощен режим. Аз колко пъти четох упътването,докато се уверя,че наистина това значи. Нищо общо нямат функцията му с името,с което са го кръстили.
Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
Айде не му се вталявайте толкова, нали го има. Да пише каквото ще. Те други работи да са както трябва, надписа на един бутон, хич не ме интересува. Аз така или иначе сигурно никога няма да го ползвам. Дори Ауто офф още не съм пускал. Като цяло, май 70% от функциите, като 3d auto, sleep и т.н. изобщо не ги вкарвам в употреба.
Интересно, какво точно се очаква да спестим в този режим.
Дори да се абстрахираме от факта, че ще изтезаваме машината...
Тези 10 или 12 градуса, ако тях коментирате са си полезна функция. Често този тип съоръжения "битов климатизатор " се поставят и в разни малки складови или производствени помещения в които се съхраняват продукти или суровини, които не трябва да се държат на по-ниски или много високи температури. Ако през делничните дни там има постоянно хора и се поддържа приемлива температура то през уикенда или при по продължителни празници трябва да се осигури така нареченото аварийно отопление. Наздраве.
Колко често...?
Едно такова мицу ми намерете, монтирано в склад!
Имате ли идея, колко се спестява от това?Ако през делничните дни там има постоянно хора и се поддържа приемлива температура то през уикенда или при по продължителни празници трябва да се осигури така нареченото аварийно отопление.
Нали се разбрахме нещо...Наздраве.
Престани да се излагаш не ти отива на статуса. Не го приемай като заяждане, а като искрен съвет.
Да разбирам, че нямате какво повече да споделите по темата?
И разбира се, нямам предвид технически аргументи.
Разбирайте, че имам какво да споделя, но умишлено не искам .........
Този пост е редактиран от bobivg; 07-07-19 в 10:27.
Тази функция (както на този модел така и на модели от други марки) трябва да се натича "Зазимяване на помещение". За нищо друго не става. Аз лично никога не бих си оставил жилището на 10С докато съм на ски за 10 дена. На 20С по може.
И като седи на 10 градуса апартамент или къща после 2 дни има да се стопли под, всичко. Веднъж оставих за 14 дни на 10 градуса и отоплението и не бих повторил. От там нататък нещо около 15 градуса е приемливо, по-бързо се стопля. Вероятно в крайна сметка не се и спестява много накрая. Но наистина има смисъл като frost-guard режим при много дълги отсъствия.
Аз бих го ползвал във вила на морето, в която не ходя пре зимата. За това съм на мнени, че трябва да го кръстят "зазимяване на обект".
При Mitsubishi Heavy го има , но при Fujitsu пък са го изнесли като основен бутон на дистанционното . Режимите са под капака , но 10 градуса отопление е на фасадата. На японците явно им е приоритет