стига глупости ,минимума му не е 1000 вата .. най вероятно климатика включва след ОФФ ,развърта до над 1000 вата понеже все пак не е предвиден да стои в кенеф ,почва да смъква и надвишава заданието и изключва .. тоя цикъл се повтаря и ще се повтаря завинаги предвид помещението ..
Абе само при Хеви може да е смотан софтуера. Щом е при Грее или някой друг производител, ще да е някакъв частен случай.
Пак аз с тъпи въпроси, но човек се учи докато е жив.
Тръбата на конденза от снимкат може ли да играе ролята на сифон и от това да идва шума? Една капка не съм видял още в ваната под външното тяло за седмица работа.
Изпратено от моят SM-G991B с помощта на Tapatalk
stefanik, лятото на охлаждане ще тече от кондензната тръба. Зимата тече направо от тавата на външното тяло.
И ако имаш достъп вземе сложи нещо на този маркуч, примерно като смукател за помпа или мрежа от комарник. На единия ми климатик някакви буболечки си го бяха харесали и потече върху паркета. (Запушен маркуч)
напротив .. ако сложи 25ZSX в 14 квадрата пак ще го нарека малоумен избор ,и климатика ще работи он-офф през 90% от времето
Ами той това е направил, не видя ли втория клип, който е качил [mention]Mig82 [/mention] . Поведението на машината обаче е коренно различно от това на "Короната".
Алекси , "Разбираш" ги нещата
20та на хеви (от заглавието на темата) развърта скоростно до номинала (както всяка друга машина) 600 вата и на първата минута вече е слезнал на 170 вата. Това 3-5 минути е заради включването на защита (пише си го в сервизното) , а не нормалната работа на климатика пускал съм клипове. Е сервизното на хеви пише 170 вата минимум , по логиката на китайците трябваше да гаси на 1700 вата
Управлението на една машина е мноооого по сложно , че да го обобщите в два реда словоизлияния...
видях го ,задал му е 25° и втора степен ръчна ,за да работи като инвертор , безумно висока температура за спалня + духане .. ако му зададе 20-21 ще изпадне в он - офф - 2те машини няма смисъл да се сравняват ,Короната определено не е мислена за малки помещения ..
Имаше една детска песничка навремето: "Ако", е думичка вълшебна, "ако"... и т.н.
Ние пък с жената си спим на 23-24.5гр., така че нека не генерализираме.
Офф-ка си Дайсейкая и не ми дреме. Не знам при теб как е, но нито клапа се чува, нито фреон, нито пластмаси пукат. Никакви паразитни шумове. А и го прави на големи интервали. Супер си е машинката, много ми харесва. Между другото, Панасоника зад главата ми удари един дефрост тази сутрин, на +6 и мъгла. Язък, че Тошибата е толкова тиха, чуват се само звуците от комшийския Панасоник и донякъде разваля кефа. Все повече си харесвсм "конвенционалките".
П.п. Тошибата си работи като истинска конвенционалка. Тръгва на 260W, малко след това сваля и си бачка на 180-195W, докато не офф-не и те така.
Този пост е редактиран от rosswen; 30-10-21 в 12:48.