Страница 193 от 203 ПърваПърва ... 143183191192193194195 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,881 до 2,895 от общо 3033
Like Tree1903Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Най-важно е да бачка външното тяло! Иначе аз моя ZMX така го лекувах. Сайлънт и задание 25гр., и забравяше да офф-ва под 0гр., въпреки че е с по-висок минимум от ZS.

2.  

3. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

“Вълшебната врата” … .
    Genadi80 одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Ашколсун, аферим бай Генади, находчив чиляк си ти, сербезлия - така шъ знаиш.
    rosswen и Genadi80 харесват това.

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Добро утро на всички.Тази сутрин гледам Мишо вдигнал клапите и мига,беше влязъл дефрост може би контролен защото много бързо премина(за около 4 мин.).Навън е минус един градус и 75% влажност на въздуха,по време на дефроста завъртя до 1100 вата за около минута.Да Ви попитам ,по часовник или по необходимост е дефроста при този модел?

6. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Имаш дефрост на 10 он/офф цикъла при такива външни температури. Моят, понеже не изключва, тази нощ е ударил 2-3, защото е -1 с гъста мъгла.
    Genadi80 и Ivanskin харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Моя днес направи сутринта при -4 градуса , 79% влажност. Преди това за последно дефроства преди няколко дни при обилен снеговалеж, 1 градус и 90% влажност.
    Genadi80 одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Моя 50zs сутринта беше сериозно побелял, но не стигна до дефрост. Слънцето се показа и стопи леда. 20-ката беше образувала висулки, но никой не се е оплакал от дефрости. Дали е правил, той си знае.

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    Моя 50zs сутринта беше сериозно побелял, но не стигна до дефрост. Слънцето се показа и стопи леда. 20-ката беше образувала висулки, но никой не се е оплакал от дефрости. Дали е правил, той си знае.
    Щом има висулки, правил е дефрост.
    Genadi80 и Danzki харесват това.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2023

при нас е някаква влага и някъв студ тия дни - 6-7 дефроста си прави посред нощ , въобще не оставя питата да побелее - много по-рано влиза да чисти , което естествено ме дразни

ЛГ-то на работата първо побелява цяло ,чак тогава пуска дефрост

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Твоят не беше ли тунингован?
    При мен дефрост, без да са побелели крайно не съм виждал. Изключвам тези на он/офф цикли.
    rosswen одобрява това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2023

тунинга не съм го пускал тия дни , че нещо не ме кефеше резистора на топлообменника(прекалено много трупаше) , та стоя тия 2 дни изключен да му видя магариите отново
    сега сложих 330к , ще видя дали ще е добре или да сваля една идея

то всъщност заради това почнах с тия резистори - дефрост на 60мин по часовник му е нещо като нормална работа зимата - дори и на напълно суха пита - поне при моя климат е така

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Интересен климат. За 5 години употреба не съм видял дефрости по часовник. Сигурно ли е, че машината е ок?
    rosswen одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2023

грее много , харчи малко - повече няма какво да искам

точно по часовник не са - но горе долу са там някъде , особено като вдигне минимума ( на 0 вместо на -2 ) , и на 5-6 он/оф-а ( въпреки ,че трябва да са 10 ) си ги лупа дефростите. Тук интересното е ,че ако е по-студено ( тоест без он оф ) дефроста е през 2 часа . Даже миналата зима го хванах ,че на -10 дефростна няколко пъти точно на 4 часа
    Ама с температури една идея под нулата се побърква да дефроства

моя е W2 версията - та софтуера май е една идея по-оакан , ама за сметка на това няма клапи,турбини и други тракащи чудесии

18. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    Интересен климат. За 5 години употреба не съм видял дефрости по часовник. Сигурно ли е, че машината е ок?
    Аз тепърва ще му наблюдавам дефростите как ще са,понеже съм свикнал с дефростите на една друга марка която ползвам вече 7 години.Иначе в момента отоплява хола и коридора на апартамента,външна температура е 4 градуса(на 8-я етаж сме),задание 24 градуса и максимална скорост на вентилатор.Явно при под 4 градуса он/офф-ите спират.
    rosswen одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1918
    Последно: Днес, 11:12
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе