Страница 195 от 203 ПърваПърва ... 145185193194195196197 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,911 до 2,925 от общо 3033
Like Tree1903Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    При достигане на температурата сваля степените на турбината, дори и да е ръчно зададена. Когато е необходимо я увеличава до зададената.
    Може би това е причината,не знаех че така правят.Предполагам тази функция не може да се промени от ДУ?

- - - - - - - - - -
    Този пост е редактиран от balaid74; 21-11-24 в 22:17.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от balaid74 Виж публикацията
    Може би това е причината,не знаех че така правят.Предполагам тази функция не може да се промени от ДУ?

- - - - - - - - - -
    Категорично не.

4. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Превърти от дистанционното пак до последната степен и ще задуха.
    Аз за това казвам, че на тези им трябва един дежурен по дистанционно постоянно да го цъка.

5. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    При достигане на температурата сваля степените на турбината, дори и да е ръчно зададена. Когато е необходимо я увеличава до зададената.
    Докато не OFF-не моята 12-ка си върти само на втора степен на която съм го настроил и не мърда надолу, не знам дали от трета би свалил на втора, понеже аз трета не ползвам почти никога !

6. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Здравейте на всички.Да Ви попитам ,на вашите машини махната ли е транспортната решетка на външното,че аз мисля да я махам че чат-пат дрънчи.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от Genadi80 Виж публикацията
    Здравейте на всички.Да Ви попитам ,на вашите машини махната ли е транспортната решетка на външното,че аз мисля да я махам че чат-пат дрънчи.
    Махам я на всичките си климатици, още преди монтажа. На стария ми ZSX дрънчеше и от тогава махам.
    Genadi80 одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Аз не съм махал на нито една от машините, нямам никакви опалквания, засега (2г).

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

На тия решетки единственото предназначение е да предпазват при транспорт. Във всички други случаи, могат единствено да пречат.
    Genadi80 и Danzki харесват това.

11. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Добро утро на всички.Вчера реших да да пусна машината по-рано,още докато бях на работа.Първоначално му бях задал макс вентилатор и задание 22 градуса.В 22:00 малко преди да се прибера му зададох 25 и вентилатор на трета степен.При това задание е направил само един он/офф за това време.

Изпратено от моят 2201116SG с помощта на Tapatalk
    rosswen и Palev харесват това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Как успявате да изкарате такава ефективност на климатика? Аз имам 2 бр .Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM.В софия днеска е около 0 градуса,даже вече е -1.Отопляват 2 стаи по 12 кв. и коридор + кухня 7 кв.Както и да ги настроя ми работят On/off.Иначе си стигат градусите,даже потдържат 25градуса в целия апартамент,за което не се оплаквам.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от Ricknam Виж публикацията
    Как успявате да изкарате такава ефективност на климатика?
    Правилно ли разбирам от картинките, че вентилаторите са на макс ? Ти включваш коридора и кухнята в отопляемата квадратура, но ако климатика не духа право в тях през някоя портална врата, няма как да поемат много топлина, тогава се оказва, че топлиш две стаи по 12 квдрата и е нормално да са on/off особено, ако си добре изолиран ! Пробвай на 25 градуса, може да помогне малко, а едва ли ще ти вдигне много сметките .

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Вентилаторите сега са на макс-да.Реално това е разпределението на апартамента.Вратите постоянно са отворени.В червено са климатиците.Ще опитам на 25гр.Благодаря за съвета.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Реално - конвенционалки.
    Alexi и Genadi80 харесват това.

17. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

При това разпределение и разположение на климатиците, кухнята, коридора и тоалетната ги изключваме от сметката, до там топлото трудно ще стига ! При макс на вентилатора се вдига минимума на климатика /поне така мисля/ и това допълнитела утежнява ситуацията, дръж ги на втора степен и клапите насочени така, че потока да е към вратите на стаите.
    P.S А как ви е комфортно да стоите в стаята при вентилаторите на макс...просто не знам !?

18. Member
    Тук е от
    Aug 2022

[QUOTE=stivi;1077601
    P.S А как ви е комфортно да стоите в стаята при вентилаторите на макс...просто не знам !?[/QUOTE]

Прекалено е просто да се обясни - тъй като помещенията са малки, машината започва да работи на максимален вентилатор, но след съвсем кратко време започва да намалява степените и най-вероятно като се темперира помещението си работи на 2-ра. Аз ползвам 2 броя от същата машина на степен 3 в идентични помещения и на практика се случва точно това което обясних. Проблем би било ако настройката(което НЕ е така при нито една марка или модел доколкото знам поне аз) държеше вентилатора постоянно на зададената степен. ПОНИМАЕШь? УАКАРИМАС-КА?
    Genadi80 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1916
    Последно: Вчера, 20:12
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе