Да попитам на премиума 12ка каква денивелация и дават. Някъде бях мярнал но сега не мога да го намеря. При мен ще е около 5-6 метра. Дали ще има проблем.
Да попитам на премиума 12ка каква денивелация и дават. Някъде бях мярнал но сега не мога да го намеря. При мен ще е около 5-6 метра. Дали ще има проблем.
Днес ми монтираха климатика. Обаче не мога да се справя с качването на снимките.
Май имаше ограничение за големината на файла. Направи скрийншот на екрана на телефона и качи скрийншота.
Качеството става ужас. Сега трябва да си намеря готини канали.
Без критики за кабела. Това е временно. Кутията която е се вижда в дясно е захранване само за него на отделен бушон.
Този пост е редактиран от hristodj; 02-06-20 в 20:14.
Мисля, че 5 мегабайта беше, но не съм сигурен.
Коя фирма ти го монтира?
Климатика и монтажа е от vimax. Като казах качество беше за снимките. Монтажа беше чист. Вакумираха и по мое настояване беше монтиран на земята.
При тези температури няма какво да кажа. По натам като стане жега ще пиша.
Айде и аз у джаза с :
Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W1 PREMIUM
Ще му се порадвам малко и ще дам отзиви и мнения.
Честито.
Тези с W1 не знам дали имат разлика от W, но в Румъния продават само с единица отзад.
И както вече съм отбелязвал са с по 400лв. По-евтини от тукашните.
Дано да са по-качествени.
‼️Уважаеми колеги,
Бихме искали да Ви уведомим за следните модели и серийни номера откраднати наскоро климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, демонтирани от домовете на клиенти, без да са работили:
SRK35ZS-W - 940746319BE
SRC35ZS-W – 980124836BE
SRK25ZS-W – 940642890BE
SRC25ZS-W – 980018257BE
SRK 50 ZSX-W – 943402776BE
SRC 50 ZSX-W1 – 985803178BE
Молим да се свържете с нас и да сигнализирате органите на реда, ако се обърнат към Вас за монтаж или сервиз на гореспоменатите климатици.
Ще се радваме, ако споделите публикацията и в специализираните групи и форуми за климатици.
Благодарим предварително за съдействието!
Екипът на CONDEX
п.п до година поне 3 ще намерят при смяната на втулките.
Този пост е редактиран от bobivg; 04-06-20 в 14:57.