Тарикати на дребно. Аз бих ги извикал да си поставят изолацията на тръбите както трябва. Дано поне са вързали външното и вътрешното както трябва.
Тарикати на дребно. Аз бих ги извикал да си поставят изолацията на тръбите както трябва. Дано поне са вързали външното и вътрешното както трябва.
Само ще ви кажа, че съм от Димитровград. Мисля, че не е коректно след като винаги фирмата е откликвала при повреда и имаме добра приказка, аз да ги споменавам в такъв контекст в мрежата.
Хайде сега и някой да каже какви са проблемите и последствията от монтажа на тръбите в обща изолация.
Ще се осъществява топлообмен, тоест връщащата ще се грее от входящата и това ще бърка работата на климатика?
Ще има загуби от топлообмена и ще падне ефективността?
Ще се трият тръбите от вибрации, което може да доведе до износване?
Има си инструкзия за монтаж на машината, в която подробно е описано как се прави. Има даден и напречен разрез на тръбния път, където се вижда добре. Идеята на инструкцията не е да образова собственика на машината, а да го стимулира да я навре в з@дник@ на мекерето - монтажник.
Да бе, и като си тръгне онзи със завряната инструкция насредата на монтажа, кво се прави. Ще пускаш жалби ли.
Преди два часа вдихнах заданието за температурата на 26 и сложих вентилатора на ауто, влизам и какво да видя - почива си, разбира се, но таман приключваше с почивката и какво последва: развъртане на около 750W и около втора степен на вентилатора, изпепеляваща струя, наистина гореща и след 3 мин изключи. Температура в стаята 21 градуса. Изчаках още един път да го повтори това упражнение, за да се уверя на 2 скорост ли е вент. тоест ще има ли разлика като включа 3та и с това обявявам тоз проблем за приключен.
Ако искате Хеви с по-адекватно Ауто-това е високия клас. Той е перфектен в това отношение. Има ли да гони 1-2гр се набира и раздухва веднага. Потвърждавам и за по-малките машини от класа.
25 от серията с двуредов топлообменник ли е?
Toshiro Видимо от снимката вътрешното тяло е монтирано доста близо до тавана.Дали е възможно нещо да се бърка датчика за температура и за това да не достига заданието което му настройваш...?
35 май е с двоен, че гледам е и по-тежък?