Страница 52 от 200 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 2998
Like Tree1893Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - обсъждане

Май никой не чете докрай. Ако не го направя това( с Hi Power) не вдига температурата и за половин ден. Тествано още като го юоставиха. При 19гр в стаята, след два часа(май беше половин ден, защото ходих до Пловдив и се върнах, това прави 5 часа и ме очакваше пак 19гр) работа на климатика, температурата беше пак 19гр. И ще ми кажете, че това е нормално?

Свикнал съм като вкл. климатик да натисна бутона он/офф. Вие как ги вкл. вашите? Е за този се оказа задължително да се мине през Hi Power.
    Този пост е редактиран от emoned; 06-11-20 в 09:30.

2.  

3. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

milanov, ако ще спиш спокойно и Фуджитата при първоначално включване се развъртат на към киловат(по спомен) ако имат да гонят 4-5С.
    Има и бонус - първия час гонят 2С над заданието явно с цел по-бързо затопляне И темпериране на помещението.Мен това по-ми харесва от плавна работа(особенно ако съм се намръзнал.Сега, друг е въпроса, че най-добре да не се изключват ако в помещението Т пада с 5С, но пък моите не са само в постоянно обитаеми жилища, та ...
    Ако бях на мястото на колегата emoned, досега да бях дръпнал този шкаф настрани за няколко часа и да разбера от това ли е или не .
    Аз също имам подобен монтаж и няма никакъв проблем, но марката(съответно алгоритъма) е различна.Hint - държа го 2С над желаното, клапи - 45градуса и 2 скорост.
    Gyokov одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Колеги, ако е от шкафа нали няма да си държи постоянно температурата? Трудно е да махна шкафа(всъщност е секция) само за проба, заема цялата стена и е пълен. Проблемът е първоначално. В по-студеното когато бях на отопление само на климатици и аз не ги изкл. Но нещо не мога да се съглася, че при първоначално темпериране, ще му трябва един ден буквално(ако успее и за толкова )
    Този пост е редактиран от emoned; 06-11-20 в 10:05.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2019

Цитат Първоначално публикувано от emoned Виж публикацията
    Колеги, ако е от шкафа нали няма да си държи постоянно температурата? Трудно е да махна шкафа(всъщност е секция) само за проба, заема цялата стена и е пълен. Проблемът е първоначално. В по-студеното когато бях на отопление само на климатици и аз не ги изкл. Но нещо не мога да се съглася, че при първоначално темпериране, ще му трябва един ден буквално(ако успее и за толкова )
    Аз съм на мнение, че ще му трябват поне два дни за темпериране. Опитай два дни, ако не достигне зададената температура, или поне да се приближи до нея, викай техниците.

Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Какви дни за темпериране с климатик, това да не е подово. При мен за 30мин. близо 40кв. на 25гр. и турбина на ауто, достига 23-24гр. с хоризонтални клапи.
    Проблемът при колегата е в климатика, ако не духа достатъчно топло и една седмица да работи няма да вдигне температурата.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - обсъждане

Как ще ме карате да ходя при на майка ми 25ZS с ватметъра. Нейният винаги си стига заданието, никога не съм пускал Хай пауър. В 40м3, неизолирано помещение, в къща е.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    На тебе ти е трябвало дайсейкай, имам един и работи както на тебе ти се иска. Има ли повече от 2..3° разлика от зададената и стайната при първоначалното включване се изстрелва сам на HI POWER, 6kW отдавал. Ако ще и външната да е +15°...+18°. Стайна 20° и задание 23°.
    Лично за мене пълна глупост, но явно си има и предпочитания за такава работа.
    .....

10. Member
    Тук е от
    Dec 2019

При мен на сегашните външни температури 35-та затопля за около 30 минути 32 квадрата,на 25 зададени градуса,след което слиза някъде около минимума и не влиза вече в off.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    Ето това, подчертаното по-горе е много важно. Само при първоначално включване и какво по-добро от това да ти темперира за минути? След това не го прави, ама да си пишем глупости.
    Е да де. В преходните сезони примерно вече да поработи няколко часа или пък да се включи час два преди ставане, или токът спрял за час ( редовно напоследък)
    и става какафония. То няма нужда от 6kW , даже от 2kW няма нужда.

Предното моделче 25zm-s като че ли по адекватно работи. Аз съм го ограничил със силент и не минава 600W, но като има 3 градуса да наваксва си ги гони.
    Имам и частични наблщдения на 25zs-s , сваля си на 200W и може да си гони заданието с дни без да си дава зор.

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - обсъждане

При високия клас явно няма нищо общо. Поне над него имам постоянни наблюдения. Държи се като Дайсейкая. Има ли да гони над 2-3 градуса, се развихря яко и откъм турбина, и откъм компресор. Малките модели на ZS, като че ли са по-лениви. Много деликатни са. Ако имам възможност, скоро ще го видя. До сега майка ми да се е оплакала 100 пъти ако не иска да и вдигне температурата. Напротив, дори ме пита дали може да то намали на 21-22гр., че и е жега понякога.
    Този пост е редактиран от rosswen; 06-11-20 в 14:22.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Ейии,...как се извъртя тоя свят. Хевитата станаха дайсейкаи, дайсейкаите мидеи....

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Ам задай му 2-3 градуса отгоре бе човек. Може датчика да се лъже нещо. Без HiPower.
    За кави часове и дни ми говорите не знам.
    И аз съм в къща без изолация и без помощ отникъде.
    Топля на 25, ама от колко почваш е важно?
    6гр ги вдигам за 10мин. от натиснане на ОН.
    10гр. за около 30мин., чри отрицателни температури!
    При -10вън и при 20вътре, задавам 30 и след 10мин. вдига на 25гр. вътре!
    rosswen одобрява това.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Здравейте,

Преди няколко седмици монтираха 25ца в спалнята.
    Климатикът е изключителен тих на първа и втора степен. Единствено за момента работи он/офф, но би трябвало да е нормално, защото температурата в стаята без него е 3 градуса по ниска.

Още като го монтираха се появи проблем с вибрации във външното тяло. При първоначално стартиране и след това при смяна на оборотите се усещат вибрации и бучене. Последните дни даже при 3та и 4та степен не спира да вибрира. Обаче бученето се предава и по дограмата като я отворя.
    Майсторът ще идва да го мисли. Единствено смята, че може да е засегнал арматура на стената и от там да се предава.

Моля за мнения и помощ

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Дрънчат ламарините, пърпори компресора.
    Така ли е:https://youtu.be/MvUa0l5GPd0

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Качи снимка на външното. Моят е мулти 50ка и съм изключително доволен от работата на външното тяло, ако не е вентилатора не моха да разбера, че работи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1855
    Последно: 05-01-25, 21:48
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе