Те за това са бутоните. На кой, както му е кеф, така да си го настройва. По твоята логика и градуси да няма?
Те за това са бутоните. На кой, както му е кеф, така да си го настройва. По твоята логика и градуси да няма?
то голяма игра с дистанционното е паднала ,2 години .. има 5 бутона на кръст като никой от тях не влияе съществено на работата на климатика
То ако питаш баба ти и ти не си видял зима , що не туриш кюмбета на кюмур и дърва във всяка стая да се подсигириш :D
Абе и ние със 7-те сме живяли и сме се топлили някак преди да открием климатиците ...
Пп: Тези 20см. неизолиран панел обясняват много неща ... ние скръндзите първо изолирахме и после едва заделихме за 7ци.
Пп2: Оууу сега разбрах защо си песимист , гледал си прогнозата за времето
Този пост е редактиран от Mig82; 10-12-21 в 15:03.
Каква е фактическата разлика между 20ка и 25ца? Като гледам по параметри са почти еднакви с малка разлика в режим на охлаждане. Как докарват различни модели, че си имат и 10% разлика в цената? Таман съм си се прецакал аз...
Mig,
И какво точно да му изолирам на панела, по 25см около прозорците е само външно. Е, аз съм залепил 5см фибран, но това не го броя за изолация....
Да, винаги са идвали с едно компресорче с манометър или 2, не помня точно, вързват го към крановете и го оставят да работи доста време. После поглеждат манометъра, но не съм се сещал да питам или погледна какво манометрично постига това агрегатче. Доколкото знам това се прави, за да се елиминира риска от конденз в тръбите? По принцип имах някакво колебание за Дайкин 9ката в детската, защото освен че е визуално по-невзрачна от Мицубишито, и каталожните ѝ данни са по-слаби, но за сега това е абсолютно неоправдано, особено по отношение на енергийната ефективност.
Външна 10° , 3та степен , задание 21°. Пуснах да снима докато се изкъпя ...
https://m.youtube.com/watch?v=T8fJAd...ature=youtu.be
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Счупен е. Продавай.
А какво трябваше да видим на клипа...
Aз виждам, че климатика е влезнал в off, 10мин. работа (може би на минимум) и пак off. 3-4 мин. почивка и отново пали мАторЯ. Пак 10мин. работа и off.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Този пост е редактиран от morfei1; 11-12-21 в 02:14.
Тоя пък не ще да off-не, цяла нощ го чаках и не ще и не ще. Трябваше принудително да го off-на.
Screenshot_20211211-074418_e-Control.jpg
Е как да off-не при 160W минимум и работа 260W. Тея загуби трябва да се покриват.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
пак топлиш улицата Миланов ,само за да не офи :D