Бай Иване, като разбереш какво е проектна отоплителна мощност ще си говорим за kW, обемна студува мощност и подобни. За сега ти е рано.
Бай Иване, като разбереш какво е проектна отоплителна мощност ще си говорим за kW, обемна студува мощност и подобни. За сега ти е рано.
Този пост е редактиран от bobivg; 15-06-20 в 00:54.
Ей, много ги разбирате....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Язе, като не знам нещо и питам у форумо!
Сега участвам активно в докторския форум, яко въртя скалпела, нищо че не познавам органите. Надявам се, ме разбра.
Ааа, не разбират, чертаят на воля. Затова няма обект, дето да стават нещата дето са сътворили. Трябва да ги пращат на каторга да монтират по сътвореното от тях. На толкова безумия съм се нагледал, че нямам думи. Последната кретенщина е две външни за мултисплит по 7 кв. вкарани в ниша 80 см. на 2 метра. Свежият въздух през метална решетка с 20% прорези и 80 см. Та въпроса е къде отиват 6000 кубика на час горещ въздух лятото и какво замсукват машините? И това са го правили ОвИ инженери?
Този пост е редактиран от Mega; 15-06-20 в 20:26.
Здравейте, от скоро съм собственик на три броя SRK ZS-W. Първите ми впечетления са много добри, но това ,което ме притеснява е че турбината все едно не е балансирана. Не се усещат вибрации по корпуса, но се вижда как играе. При трите е така при единият е по малко.Имам и Тошиба , при нея го няма този проблем. Питах монтажниците, казаха че няма проблем, щом не се усещат вибрации по корпуса, всичко е наред! Въпроса ми е дали наистина това е нормално, и не е ли предпоставка да се разбият лагерите на турбината?
Колега, привидното винаги мами. Разположението на лопатките на цилиндрите е различно, което създава тази илюция. Всичките са си балансирани.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Форумна тайна е, че има опакования от втулката и тракане след известно време.
Може да стискаш палци в две напаления.
1. Имало е кофти партида и твоите не са от нея.
2. Ще се разтракат докато са гаранционни и ще ти го оправят безплатно.
Нямах пред вид форумните глупости, а разположението и профила на лопатките! Илюзията се създава от различната стъпка в съседните сектори. Не се хващайте за глупости.
Може би е тъка, но защо на единият играе повече а на Тошибата , въобще не играе?
Защото не играе въобще! Кое не разбра? Знаеш ли какво означава илюзия?
Е какво пречи да има радиално биене и да е балансирана.
Технологията, миланов. Технологията! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ако от 3те поне единия не се разтрака ще правиш курбан
Според мен не е нормално.
Абсолютно същият ефект го имаше и при моя панасоник откакто беше купен - турбината видимо играеше, даже имаше леки вибрации вътрешното тяло при високи обороти. Винаги съм си мислел, че самата турбина си е била крива(провиснала).
Но се оказа, че след смяна на лагерите на мотора(сам си ги смених), този дефект изчезна. При въртене турбината сега спря да играе и изглежда като отпечатана.
Предполагам, че или лагерите фабрично са били набити не съосно, или остта на мотора е нещо е била пъхната накриво към турбината(стяга се с болтче).