Страница 203 от 203 ПърваПърва ... 153193201202203
Резултати от 3,031 до 3,042 от общо 3042
Like Tree1908Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015
    Живее в
    Бургас

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Един ден кат сгъне MHI 35ZS-W, купувам и слагам MHI 20SZX в хола 22 кв, белкам се разбачка като инвертор, нит ма инетересува разход, дефрости,онноффи, само да си върше работата, и да не ме предава във студ и пек.точка.

2.  

3. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Пукането не е от решетката. Вътре от климатика е.
    Ако са монтирани гумени тампони на външното може от това да се чува този ламаринен звук.Преди 2 седмици на моя 35SRC ZS-W му сложих тампони,при което при работа на около 230-260 вата се получаваше метален звук все едно нещо стърже някъде.Махнат тампоните и звука изчезна.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Най-притеснителното е, че при температури под нулата когато включи компресора и след малко започва едно силно пукане от външното тяло. Не знам дали е от топлообменника или не, но е доста притеснително. Някой чувал ли е нещо подобно?
    Ако това пукане е веднаха след ON и после изчезва(10-15 сек) - това е от насъбралия се лед в долната част на топлообменника

При мен го има при влажност и дефрости , при суха студ или при топло време го няма

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Здревейте.Днес ми монтираха Митсубиши 12 Премиум от Зора.Направи ми впечетление,че ми сложиха захранващ кабел 1мм2.Казах им ,че искам 1.5 мм2.Не можело ,такъв кабел включвал монтажа.Попитах ги дали вакумират системата с вакум помпа.Казаха ,че било задължително.Но не ги видях да я използват.Мисля ,че го направиха на ръка,като изпуснаха фреон.Иначе климатика работи и духа топло.

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Нищо ново...пак си купете от тях...
    Alexi, Gena_bs и Danzki харесват това.

7. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от naiden Виж публикацията
    Здревейте.Днес ми монтираха Митсубиши 12 Премиум от Зора.Направи ми впечетление,че ми сложиха захранващ кабел 1мм2.Казах им ,че искам 1.5 мм2.Не можело ,такъв кабел включвал монтажа.Попитах ги дали вакумират системата с вакум помпа.Казаха ,че било задължително.Но не ги видях да я използват.Мисля ,че го направиха на ръка,като изпуснаха фреон.Иначе климатика работи и духа топло.
    Не мога да разбера как все още се купуват машини от големите вериги,особено такива който са по 2000 лв. и отгоре.Това което са направили при монтажа може да се окаже проблем след време.Толкова много фирми има в нашата страна който се занимавам само с продажба и монтаж на климатици ,а вие се набухте точно в Зората,който изпозлват външни фирми за монтаж и го претупват набързо.Ако аз съм дал 2200 в Зората за тази машина и ми направят такъв монтаж щях да ги изгоня на момента в който сте споменали за захранващия кабел.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

хората се грижат за вас - с 1 квадрат кабел няма да вдига максималната си мощност и ще ви е по икономично .. а като фъснеш малко фреон освен че той намалява ,гони и злите духове във вас !
    Genadi80 одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Обадих се предварително във въпросната фирма.ДЕ ДЕ КЛИМА ОТ ПЛОВДИВ.Питах ги всичко предварително,за кабел,вакумиране и т.н.Взех си половин почивен ден заради монтажа.Стоях до тях,утидох до другата стая за малко и хоп.Било вакумирано.Въобще не съм очаквал при положение ,че носиха вакум помпа и казаха ,че ще вакумират.Обадих се на управителя, който взе да мрънка по телефона.Говорих и с управителя на Зора.Утре щял да ми отговори.Ще видим

11. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Обадих се предварително във въпросната фирма.ДЕ ДЕ КЛИМА ОТ ПЛОВДИВ.Питах ги всичко предварително,за кабел,вакумиране и т.н.Взех си половин почивен ден заради монтажа.Стоях до тях,утидох до другата стая за малко и хоп.Било вакумирано.Въобще не съм очаквал при положение ,че носиха вакум помпа и казаха ,че ще вакумират.Обадих се на управителя, който взе да мрънка по телефона.Говорих и с управителя на Зора.Утре щял да ми отговори.Ще видим
    По добре потърси качествена фирма която да преправи монтажа.В Пловдив има доста хора който си разбират от работата.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Дано не е поредната съсипана машина. Не знам, ако ги повикаш повторно, дали няма да оплескат нещата още повече.

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ще ги викна да сменят кабела.Едва ли ще могат да го вакумират повторно.

14.  

15. rym
    rym е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2021

Ще ги викна да сменят кабела.Едва ли ще могат да го вакумират повторно.
    и да не го сменят не е проблем, 1 кв.мм спокойно издържа на 2000 вата натоварване...
    https://www.cablecommerce.bg/kabelen-kalkulator/
    Ivanskin одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 203 от 203 ПърваПърва ... 153193201202203

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1941
    Последно: 10-03-25, 13:54
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе