Страница 202 от 202 ПърваПърва ... 152192200201202
Резултати от 3,016 до 3,024 от общо 3024
Like Tree1903Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    Външното шумно ли е? Моите са без тампони и след демонтиране на транспортните решетки изчезнаха шумовете при определени обороти.
    Не ,не е шумно,просто през опреден период на нощта се чува леко.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

няма да помогнат тампоните - моя е на подова стойка и тампони и има едни обороти в които пак се чува . Общо взето след като стартира след оф и задържи за малко около 650в - предполагам е някаква вибрация само на тия обороти. Над тия ватове и под - не се чува

Иначе оная ден прекъсна тока и се почна пак идиотията с дефростите на 35мин , един рестарт и се оправи.

Почвам и да се чудя дали да не поръчам и едни датчици за външното тяло , че от време на време имам чувството , че датчика на тръбното не ми отразява резистора и си прави празни дефрости

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Пукат ли ви пластмасите при офф?
    Сякаш много калпава сглобка/изработка имат Премиум вътрешните или е само в моя телевизор.

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Rakeem Виж публикацията
    Пукат ли ви пластмасите при офф?
    Сякаш много калпава сглобка/изработка имат Премиум вътрешните или е само в моя телевизор.
    При мен не се чува никакво пукане.Разгеле доживях да видя заскрежен външния топлообменник........на МХИ-то на първите две снимки който качвам,на другите две е вярно служещия 35RPC в кухнята,
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Member
    Тук е от
    Feb 2023

тва не е заскрежено - само е набило сняг

Относно пластмасите - поне при мен след дефрост пукат няколко пъти , но слабо и не винаги
    nanook одобрява това.

7. Novice
    Тук е от
    Jan 2025

Аз все още не мога да си обясня тази шумна работа на моите две "моторетки". Като вдигат и свалят обороти е най "състезателно". След подлепянето на единия, поне не дрънчи на ламарина толкова, но втория тепърва го чака тази интервенция и направо го изключвам през ноща и спим на ел. радиаторче. Както и да ги обезшумим, вибрациите и шумът тип "моторетка" за мен са най-голямата изненада. Двата Кериъра, които свалих след 15г. работа, топлеха вече много слабо, а вътрешните тела чукаха, пукаха и виеха на лагери. Но от външните тела, след толкова години работа, аз подобни звуци никога не съм чувал. МХИ Даймънд-а, който имам в кабинета от 2 години, никога не е издавал подобен шум от външното тяло, просто типичното тихо равномерно бучене и свистене. Нищо, което да оприлича на състезателното "р-р-р-р-р", което слушам тука, особено при промяна в оборотите. Аз всъщност не помня да съм чувал или следил "промяната в оборотите" на климатик през живота си.
    Започвам да се замислям за алтернатива направо от друг производител, ама то всички се оплакват! Дайкините всъщност били китайки и само дефроствали, Митсубиши Електрик не били толкова добри, кучите марки съвсем за нищо не ги броят.... Нещо взех да се отчайвам от съвременната техника.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от Алцек Виж публикацията
    Дайкините всъщност били китайки и само дефроствали, Митсубиши Електрик не били толкова добри, кучите марки съвсем за нищо не ги броят.... Нещо взех да се отчайвам от съвременната техника.
    Ако се вгледате какви хора се оплакват и какви хора дават характеристики за машини които дори не са виждали на картинка, ще ви се изясни ситуацията. Техниката е такава каквато е( нито е идеална, нито е чак толкова зле) и трябва просто да се приеме а не да се натоварва с излишни очаквания. Aко не ви харесва съвременната техника и в комбинация с това искате да се погрижите родното производство да печели , ето решението: https://sandacite.bg/%D1%81%D1%82%D0...2%D0%B8%D0%BA/
    Ivanskin одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2022

Цитат Първоначално публикувано от Poco Виж публикацията
    няма да помогнат тампоните - моя е на подова стойка и тампони и има едни обороти в които пак се чува . Общо взето след като стартира след оф и задържи за малко около 650в - предполагам е някаква вибрация само на тия обороти. Над тия ватове и под - не се чува

Иначе оная ден прекъсна тока и се почна пак идиотията с дефростите на 35мин , един рестарт и се оправи.

Почвам и да се чудя дали да не поръчам и едни датчици за външното тяло , че от време на време имам чувството , че датчика на тръбното не ми отразява резистора и си прави празни дефрости

Пукат,пукат... 3 броя имам и явно са по еФтинки пластмасите..

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Има епизодични леки цъкания при офф и при мен.

Двете най-натоварени машини от скоро се обаждат за лагери на вътрешните мотори. Струва ми се малко рано, но предполагам, че фабричните лагери са от кроки. Единият е монтиран 2019-та, другият 2020-та.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 202 от 202 ПърваПърва ... 152192200201202

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1859
    Последно: Днес, 11:31
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе