За 2години може и да са посменили нещо из чаркаляка.
За 2години може и да са посменили нещо из чаркаляка.
Този пост е редактиран от rosswen; 15-10-20 в 11:59.
Снощи клапата скърцаше по-малко. Днес дойде техник от фирмата поразмърда клапите, понатисна ги на ляво на дясно и сега изчезнаха неприятните звуци. Пробвах 4-5 пъти клапата нагоре надолу и беше добре. Дано да се е оправил проблема. Добре, че си бях направил кратко видео със скърцането за спомен... :D
Колеги мислех да взимам уруро сарара за хол 30 кв.м.,обаче ми се вижда много грозно вътрешното тяло и затова мисля да взема два броя MITSUBISHI HEAVY SRK / SRC 20 ZSX-S / W.Как мислите грешка ли е залитането към диаманта или е по добре?И изобщо има ли по добра машина за тези пари от мицубишито,като икономия на климатика?
12 кв,м. са прозорците,но не схващам въпроса!
Съжалявам,ако съм неразбран,но питам конкретно ,дали е по добре с дайкина или мицубишито и дали съм пропуснал по добра опция от мицубишито при малките климатици.
- - - - - - - - - -
И защото е планински район и предпочитам да си го има резерва.
Последните Ururo, които монтирах имаха същия смотан дефрост алгоритъм. Сега не знам ако са пипнали нещо по външните тела, но едва ли. За планински район не гих го препоръчал. Пък е има значение колко е планински все пак.
Габровски балкан,800 м,а на мицубишито дефроста как е ?
За мен е перфектен.
Ако сте готов да изхарчите пари колкото за два 20szx се замислете дали да не си купите Нексура.
За 30 кв.м., при условията които са описани и ако искате да се презапасите, Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZSX-W~SRC35ZSX-W Diamond е напълно достатъчен. А ако искате, заложете на SRK50ZSX-W Diamond, но е напълно излишно.
35ZSX-W няма да ги усети тези 30м2. Като изкарат нов модел (дано не е скоро), взимам една 35-ца за заместник на 60-ката, да бичи в 40+м2, ако ще в кашоните да седи известно време. Голям звяр се оказа тази машина. Такива ми бяха и подозренията, според сервизното ползва същия хардуер като 50 и 60. Направо си е скопена 60-ка.
Mega благодаря,перфектни са му и всички данни,а Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZSX-W~SRC35ZSX-W Diamond,не е ли същия само,че с друг софтуер?Gyokov благодатя,но не искам подов,защото заемат много място!