@ivodoc condex бяха качили снимки с Вашия монтаж вчера.
@ivodoc condex бяха качили снимки с Вашия монтаж вчера.
Къде е това, че не открих?
Ако има, дайте по-добро предложение от моето, къде и как да, изведа ключето за нагревателя?
Захранен е постоянно от клемите под капака, в дясната част на кутията.
Мисля оттам да пусна едно мързеливче, да го изведа през отвора за тръбите и да го лепна с горещ силикон за корпуса.
Мога да го направя много прилично, със светещо ключе монтирано на капака, като направя отвор в него,
но не искам да правя такива интервенции, предвид гаранцията на машината.
Fuji 12LB , 50кв, юг-запад,къща, Разград.
Но октомври “беше май”
60-ката ми дава среден разход от 120W/h за последната седмица. Ама то пролет. Между другото, преди малко ватметъра сдаде багажа. [emoji23] Какъв зор видя-не знам. Работеше си около минимума. Разглобих го, нищо нередно не видях. Ще се поръчва нов, то се е видяло.
@ivodoc снимките бяха качени във фейсбука.
То и аз съм си "поръчал" и при нас в Плевен да е така времето до Април, но от 1 месец имаме режим на водата 12ч-05ч. нощем, тези дни писаха, че ще се увеличи и през 12-17ч. денем. Та пожеланията ми нещо се разколебаха.
Твоето е до вътрешното тяло. Аз нямах такава възможност, защото не беше предвидено.
Тръбният път беше пуснат преди няколко години.
Ами в нашата къща още нищо не е пускано. Дори в момента балконските врати са открехнати. И нощем е така, поне в моята стая.
В цялата къща продължава да е 22 градуса.
Благодаря rosswen.
Видях ги. Дори има коментари. И аз коментирах там.
Бихте ли уточнили какъв е този таймер. Ако може линк и напътствия, при положение, че има тънкости при свързването/монтажа?
Този пост е редактиран от ivodoc; 16-11-19 в 16:23.
Слагай си едно копче - каквото си харесаш.
С твоята машина я се наложи да го пуснеш 2-3 пъти зимата, я не.
Пък ако хване някой голям (и продължителен) студ го пускаш за няколко дена.
Тогава гледаш да ти е топло, консумацията колкото - толкова.
Ами обикновен таймер. Има ги по железариите. Няма нищо сложно , просто се включва уреда според указаната мощност на гърба на таймера и се нагласят часовите интервали на вкл/изкл. Но във вашия случай мощноста е малка така че всеки ще свърши работа. Има си упутване в кутийката.
Аз съм ги ползвал например за осветление на растения в аквариум и какво ли още не. Не са ме подвеждали въпреки цената. Снимката е примерна.
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Е по твоята логика да взема това :
https://www.banggood.com/SONOFF-Basi...r_warehouse=CN
И таймер си има, и копче,а и в командировка да е може да си го пусне.
А и цената е под 10 кинта
От тук нататък вариянти много. Аз му дадох най-елементарния и опростен , който може да изпълни за времето и цената за които ще постави само едно "копче".
Този пост е редактиран от mimojef; 16-11-19 в 23:10.