Страница 57 от 124 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1856
Like Tree1297Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    .......
    Такъв коментар най харесвам. Палец от мен.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от Трифон Панайотов Трифонов Виж публикацията
    Такъв коментар най харесвам. Палец от мен.
    Коментарът беше за друга тема.
    [mention]peter`s [/mention] , предшественика на ZSX е с абсолютно безшумни клапи, минимумът не се покачва, но е по-висок. Вътрешното тяло е със същата големина и също е с отварящ се панел. С тази машина съм в детската-перфектна е. Иначе аз 35-цата я глася за голямото помещение. В малките съм намерил, каквото ми трябва и съм повече доволен. Остава само да ми служат вярно дълго време.
    Този пост е редактиран от rosswen; 24-12-21 в 11:18.
    peter`s одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Рос не съм супер навътре още в материята примерно да знам с едно или 2 еев да е или дргу схеми, но като ползвател на к2у, правя разлика между тях и това са двете неща които според мен могат да се променят, другото за сега ок. Следващата стъпка ще бъде да мога да сменям лагерчета и да правя монтажи с вакумиране и манометри и да профилактирам и да не ме клатят. 35-цата в какво помещение ще я сложиш, надявам са Пената да избута 5-7 години ама ще видим, ако стане нещо 20-ката отива в 37-те квадрата хол,ще заспи там, а за тук с нисък минимум, може да се навия и на някое базоваче.
    surfi одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от peter`s Виж публикацията
    Рос не съм супер навътре още в материята примерно да знам с едно или 2 еев да е или дргу схеми, но като ползвател на к2у, правя разлика между тях и това са двете неща които според мен могат да се променят, другото за сега ок. Следващата стъпка ще бъде да мога да сменям лагерчета и да правя монтажи с вакумиране и манометри и да профилактирам и да не ме клатят. 35-цата в какво помещение ще я сложиш, надявам са Пената да избута 5-7 години ама ще видим, ако стане нещо 20-ката отива в 37-те квадрата хол,ще заспи там, а за тук с нисък минимум, може да се навия и на някое базоваче.
    Има какво да се пипне по малките модели. Именно това, което ти спомена по-горе. 35-цата мисля да я бодна на мястото на 60-ката, в 45м2. Нея сигурно ще я продам на комшията, за магазина под мен, че я иска. Макар че, ще ми е трудно да се разделя с нея. Но все пак, заменям я със същата машина в общи линии.
    Този пост е редактиран от rosswen; 24-12-21 в 12:09.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

На стария модел zm-s клапите се движат много много бавно и не се чуват, на новите модели са ги забързали и си къркорят. Има решение за тези клапи, но защо са се отказали от супер бавното движение....

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    На стария модел zm-s клапите се движат много много бавно и не се чуват, на новите модели са ги забързали и си къркорят. Има решение за тези клапи, но защо са се отказали от супер бавното движение....
    Заради лопатата е, тя се задвиждва от две моторчета. Но пък и тя има своите предимства.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

https://www.biccamera.com.e.lj.hp.tr.../item/9314453/
    https://www.xe.com/currencyconverter...rom=JPY&To=BGN
    2080 лева сигурно и по ефтино може ама карай

10. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Моя снощи офна два пъти. Ше го пребия с правата лопата- на Коледа ше ми офи той!!!
    Ооооп, то Коледа бе!

Честито Рождество Христово, доволни и не чак толкова, колеги! Живот със здраве да е!

...размина му се.
    mimojef, peter`s, bobivg и 5 други харесват това.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Радвай се на няколко офф-а, на мен ми направи дефрост в 1,15 сутринта в стил излитам от пистата, едно завихряне, чуваше се отвътре набирането. Бая офене ще да е било преди това. Оставя ли Пената с равни или 1 градус по малко от мхи-то дефростта е гарантиран, ако мих-то е 24 градуса другия може на 22, ако е на 23 пената трябва да е на 21 и така.
    Alexi одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Прави ми впечатление, че Хевито е по шумно от Дайко. Също така, сякаш ме завладява духът на раздела, хаха.
    При външните тела е обратно- Диаманта мърка, в дворчето на кокошарника, докато вентилаторът на Сенсирата кара Рижик да иска шумни (вредни).

Само глупости, остане ли човек без работа. Отивам да покарам.
    Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 25-12-21 в 09:47.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

При мен се държи нормално като звук и турбина, само дефростите са шумни и няма добър минимум. При едни и същи условия ZSX- а е в малко помещение с висок минимум а панасоника е в голямо с малък минимум, вчера го гледах как мърка на 230 вата вечерта когато е по студено навън. Тоест софта е написан кофти.
    Alexi одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Стига де, минимума на 20-35ZSX-W до +4 гр. е 140W. Не мога да се съглася, че не е добър. След покачването вече е друг въпрос. Просто ефективността на машината е голяма и в комбинация с големите дебити, топлоотдаването е голямо, дори при ниска консумация.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Стига де, минимума на 20-35ZSX-W до +4 гр. е 140W. Не мога да се съглася, че не е добър. След покачването вече е друг въпрос. Просто ефективността на машината е голяма и в комбинация с големите дебити, топлоотдаването е голямо, дори при ниска консумация.
    Рос кое бърка машината да бъде поставена в малко помещение, хардуера или софтуера? Едно време панелките и сградите се строяха с по големи квадратури, последните 20 започнаха да намаляват като вече имаме и спални от 7-8 квадрата, като 10-12м2 си е нормално от много отдавна, рядко вече има ново строителство със спални 15-18 квадрата, но диамант-20 и за тях е голям и отиваме на стаи около 22-25,това е под 0,5 от новото а за старото панелно направо няма.

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Първо хардуера, както казах, минимумът е доста нисък, но въпреки това с голямо топлоотдаване, заради добрия хардуер. Софтуерът е виновен до толкова, че си покачва минимума. Моята, хем че е 60-ка, сега като се стопли, дори на затворени врати си смъква на 170-180W, слиза на най-ниската степен и така кара с дни, без да изключва. Но аз задание под 23гр. не ползвам.
    Имам приятел с 20-ка като твоята, в 15м2, само че с по-високи тавани-2.70м и е в къща.
    Неговата изобщо не изключва и се върти около 150-160W. Само че и той е държи 24гр. задание. Впрочем, той също не е хващал дефрост тази зима, а в близост до Пловдив и валя сняг. Човекът спи под нея, няма как да му убегне, много е капризен на тема клими, сменил е една дозина машини, включително к2у висок клас.
    Този пост е редактиран от rosswen; 25-12-21 в 10:49.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Рос нека приемем че се случва условие което накара климатика да влезне в офф, в единия случай на 5 градуса другия на 2 градуса външни, при излизане от офф с колко ще стартира и за колко ще го задържи докато падне и на колко ще падне в двата случая и колко време е този офф, според мен е около 150 секунди ама може да е 3 минути. Това са въпросите които трябва вземащите си такъв климатик да са запознати. Защо е излезнал в офф и защо смята климатика че след 150 секунди ще е супер различно. Да приемем добре изолирана стая от 18м2, колко загуби ще се получат за 3 минути на 2 градуса външна.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
    От Phoenix_1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2994
    Последно: 21-12-24, 21:45
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  4. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE vs Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMX-S~SRC25ZMX-S Diamond
    От m_dikov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 77
    Последно: 16-08-17, 08:47
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе