ross, задаваш ми въпрос и аз ти отговарям. Казвам си моето мнение. Къде да ти отговоря, в коя тема. Нищо не генерализирам.
ross, задаваш ми въпрос и аз ти отговарям. Казвам си моето мнение. Къде да ти отговоря, в коя тема. Нищо не генерализирам.
Генерализираш. Точно на ЗСХ датчика е на много добро място, защото се отваря панела и постоянно преминава голямо количество засмукан въздух през него.
Мили, язък за барута
Ко ни му аресваш на софтуера?!
В по студената стая, Михо, дето беше за просторни помещения, така се е свил.....
В другата, Дико си офи, че под 175 не пада.
Днес вратите са затворени, понеже кучката е изолирана в коридорите и банята.
Разгонена е, а аз съм на работа.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 04-02-22 в 16:46.
22 градуса, вентилатор на автоматичен, лопатата надолу и много леко напред, вертикалните напред.
Михо е 7ка, вкаран в 14м2 спалня/ детска, която сега обитавам аз.
Преди да го монтират, форумните препоръки бяха да е в по голямата стая, предвид хардуера, софтуера....не бил подходящ за малки пространства.
Здравейте!
От известно време се канех да си взема нов климатик и затова търсех информация и мнения за климатиците, както за марки така и за модели. Регистрирах се тук и изчетох доста теми и коментари. Наистина ми помогна този форум! Накрая избрах тази марка и модел: "Mitsubishi Heavy DIAMOND, SRK35ZSX-W/SRC35ZSX-W". Преди два дена ми го сложиха на мястото на стария и засега работи идеално! Ако в бъдеще се появи проблем бих потърсил съвет от тук. Благодаря за информацията и дискусиите, които сте провели. Наистина ми помогнаха да взема компетентно решение за това какъв климатик да си взема
Честито, отличен избор! Не мислете за проблеми при нова машина, не е правилната нагласа.
Този пост е редактиран от rosswen; 06-02-22 в 10:11.
На снимката показвам феномена който ми се случва постоянно. В момента в Пловдив е 12-13 градуса мрачно, снимката е направена около 16.00 часа в облачно време настроен на 24 градуса и турбина на 3 в стая 12м2 без врата към хола 37м2 в който има панасоник от подписа настроен на 22 в момента и турбина на 3. Мхи-то си пада до 147 вата и си покачва до около 204 вата което е супер. Проблема идва от там, че ако вън е слънчево с температура +2 над нулата климатика е в режим он-офф постоянно като при мен е 3мин он и 3мин офф, сега е облачно и около 12 външна и си работи без офф като си сваля до около тези ватове които съм снимал.
и къде е феномена ? слънцето колко киловата вкарва през прозореца имаш ли представа ..
Феномена е, че се случва при леко над нулата където има достатъчни загуби за да не се случва както и появата на слънце сутринта към 11 зимата не е кой знае колко силно, че да напече до 25 градуса че да изключи. Пробваай сега зимата като стане около нулата и слънчево да изключиш климатика сутринта да видим как слънцето ще ти направи стаята 24-25 градуса при външна 2 градуса.
То ако ми направи 25C от слънчо, трябва да го пущам на охлаждане.