Аз също съм виждал машината да вдига до подобна консумация, особено в режим High. Не би трябвало това да е проблем.
Дефростите при ZSX, както често е отбелязвано, са изключително редки. Необходима е много висока влажност на въздуха и температури около и под нулата.
В момента при мен е 1 градус навън. Вътре е 23, влажността е около 70% и почти не забелязвам скреж по питата.
При нас застудя до -6 градуса
Климатика работи много конфортно в тези 13 квадрата стая , с нетърпение очаквам да застудее още ... поне до -15
Надай сa коньо на зелена трава
Иска да разбере човека,какво е дефрост на 45мин
Ще излиза да го топли със сешоара, да не му е студено. Не говорете глупости, за да подкара дефрости по часовник условията трябва да са много сериозни. Аз 5-ти сезон ги чакам, но уви. И то с premium.
А до тогава много китайски измишльотини ще са се предали отдавна.
Казал съм го доста пъти но точно този модел му харесва да работи във студено и гадно време от няколко дни при мен е гъста мъгла и вечерта и през деня през вечерта около -4.5 градуса а през деня 2-3 градуса 9-ката прави дефрости вечерта на около 3 часа а 12-ката дефроства на 5 часа настроени са на 24 градуса като и двете външни тела условията са еднакви не знам на какво се дължи разликата във времето за дефрост като и двато заскрежават брутално.Между дrугото имам и 3 цепеници TSWF настроени на 24 градуса от които съм много приятно изненадан дефрости при тези условия правят на около 3 часа и консумация варира между 290-470 вата.