Да, без проблем.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Да, без проблем.
Благодаря, за бързия отговор, препоръчаха ми да взема SRK50ZSX-W за да има запас за по-студеното време, но от прочетеното във форума мисля че 35цата ще свърши работа!
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
Тези с тази препоръка са пълни....няма да довърша....сещай се.
Колеги, имам нужда от помощ ! Дистанционно на ZSX-W - При слагане на батерийте SET за надтройка на часа и светва веднага NIGHT SETBACK , все едно е включен режима. Не може да се изключи при натискане на битона. Работи дистанционното, пуска климатика, спира го , всичко е наред. Единственият проблем е , че изтощава до край DURACCEL батерий за около седмица. Някой да се е сблъсквал с подобно нещо ?
Здравейте,
35ZSX при охлаждане, е с шумно вътрешно тяло.Още с пускането, наред с шума от вентилатора, се чува къркорене, което продължава през цялото време на работа.Климатика е нов, монтираха го в началото на месеца и затова ми се струва странно да издава такъв шум.При отопление е тих, чува се само въздушната струя от перката на вентилатора...Имате ли идея защо е така.
лош монтаж най вероятно
нали знаеш...зависи от локацията... за Варна и 35 може да е много...за Видин 50 може да е малко...разбираш ли за ко иди реч
?
Обща стая(кухня 20кв.м. +хол 14кв.м) на втори последен етаж от къща близо до София! Етажа има 5см вътрешна изолация ЕПС+15см каменна вата върху плочата на тавана, ПВЦ дограма с двоен стъкло пакет! Отдолу се отоплява постоянно!
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
Вероятно никаква няма да е разликата. Тази 35ца е звер. Но ако се притеснявате вземете 50. Няма да е края на света.
Здравейте, насочил съм се и аз към такава машина SRK/ZSX но имам дилема при консултация на 2-3 места ме засилват на минимум 60ка а от прочетеното тук това е супер овъркилл. Става дума за помещение хол/кухня 56м2 или 143м3 с 12,5 м2 пвц дограма 3ен стъкло пакет и 20см изолация каменна вата външно, като 3 от стените са външни. Помещението е с подово отопление цялото и се надявам да се отоплявам само с него климатика ще е бекъп вариант. Главно ще се ползва за охлаждане лятото да се подържа 22-24 градуса. Кой размер да избера.
Същото питане имам и за спалня 15м2 39м3 с прозорец 5,7м2 същата изолация и дограма и се топли с радиатор. Тук 7ца ли да избера или дори не е правилния модел. Знам че са овърпраис за охлаждане но се застраховам защото съм на газ и не знам какво предстой.
Попълнете въпросника за двете помещения в темата за избор на климатизатор.
Писал съм не получих отговор. Аз не мога да разбера защо в тази тема има 120 човека писали подобни въпроси и какви ли не още тъпи въпроси без дори да са дали нужната информация да получат отговор и на 90% се отговаря и се развива дори тема с няколко отговора а на 10% от хората включително мен постоянно някой трябва да ми казва къде да пиша и какво да правя. Буквално предходния ти коментар е отговор на подобен въпрос. Като няма какво да кажеш не пиши аз поне задавам конкретен въпрос твоя отговор си е чист спам. Не знам брой мнения ли трупаш или просто нямаш друга работа.
Този пост е редактиран от Кирил Ранчев; 22-09-22 в 20:00.