Първоначално публикувано от
peter`s
Моя размразява по същия начин от снимката по горе. Така, че не си единичен случай. Моя при 7-8 градуса облачно или 1-2 слънчево си работи като конвенционалка. Тъй като е на ЕКО режим се и успива ако няма движение, след засичане на движение се изрязва до в зависимост каква е разликата в стаята, но и 1320 вата видях а не беше дефроствал. Аз също съм на мнение че софта не е написан като за нас в БГ. Мен он-офф режима ме дразни заради клапата а в последствие и лагера в режим офф, особенно ако си в стаята, не визирам само да си под него. Можеха да оставят опцията да се наглася така че клапата да не се вдига и пуска в режим он-офф. Еко режима някой знае ли как да го направя така че да е изключен режима на следене и когато няма хора или спим под него да не бута с 2 градуса примерно. Но да е в режим ЕКО.
3 часа по късно легнах под климатика да си почина малко (нямаше ме в апарта). 3-4 минути по късно излезна от офф и се изряза с 1550 вата и турбина на макс, отне му поне 5-6 мин да бутне под 1000 вата като след вече 10 и повече мин бутна на 850 вата, след 12-15мин взе че намали на около 400 вата и турбина на около степен 2 след още около мин-две бутна на 165 вата . В Пловдив в момента е около 8-9 градуса. Аз това не го смятам за правилно поведение.