Естествено, че са различни машини, това което съм писал /че не е от значение/ се отнасяше до факта, че външното тяло и на Premium-а по принцип си е тихо, но нещо му беше станало и държеше максимални обороти без нужда и без промяна. Може би не съм се изразил достатъчно точно, със сигурност външното тяло на Diamond е по-тихо. Иначе писах в темата за Diamond а не за Premium, понеже тук се коментираше климатик със странно поведение, а при мен също беше странно, което изчезна като при споменатия в темата /поне засега/ .
P.S Сега разбрах, че съм изписал неправилно модела в подписа, като съм добавил едно "X" , вече е оправен !
Този пост е редактиран от stivi; 20-12-22 в 15:01.
Аз спя при 25-ца и мога да кажа че това е един от най безшумните климатици на пазара нито клапи чувам нито турбина като го държа винаги на втора степен на вентилатора!
Някой ползва ли ZSX със Wi-Fi адаптер заслужава ли си да дам 180лв?
Този пост е редактиран от rosswen; 28-12-22 в 19:28.
Най вече за това го искам да гледам колко е излапал на 25-цата сложих Тапо но 35-цата е директно към мрежата и не могада му сложа Тапо а и като няма никой във вкъщи защото е в хола да му вдигам градусите преди да се прибера.Сам ще мога ли да го монтирам и къде точно стои?
Този пост е редактиран от rosswen; 28-12-22 в 23:32.
И аз се включвам за получаване на снимка, ако не е проблем. Също да попитам кой модел ползвате "AM MHI 01" или по-новия "WF-RAC"?
Само да напомня, свързвайте wi-fi модула към климатика само на спряно захранване!
абе той си е гаранционен климатика ,като изгори нещо ще го сменят :D
Взех ватметър. Времето е сравнително топло нк все пак. Пуснах климатика и в началото тръгна на 2800вата. Постепенно пада . Поддържа температурата на 450 вата и като изпълни заданието пада на 170в. Климатика е 21цата хиперинвертор