Страница 130 от 130 ПърваПърва ... 80120128129130
Резултати от 1,936 до 1,942 от общо 1942
Like Tree1365Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Цитат Първоначално публикувано от arislan Виж публикацията
    "Аз формули не знам, а и далеч не съм специалист по хладилна техника, може да се каже ентусиаст"

Мисля, че това е разковничето, което приключва темата...
    Мисля че основна част от хората, които пишат по форумите са точно такива - ентусиасти. Иначе отдавна да няма такива места, то натам е и тръгнало, но трябва да мине още известно време.
    Има и един друг сценарий, но да не се вкарваме в конспирации извън темата
    Може и да кача примери според развитието на темата, за да се обясни като на незапознат ентусиаст, търсещ отговори

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2023

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    Мисля че основна част от хората, които пишат по форумите са точно такива - ентусиасти. Иначе отдавна да няма такива места, то натам е и тръгнало, но трябва да мине още известно време.
    Има и един друг сценарий, но да не се вкарваме в конспирации извън темата
    Може и да кача примери според развитието на темата, за да се обясни като на незапознат ентусиаст, търсещ отговори
    Абсолютно и напълно съм съгласен с вас - не може всички да са специалисти и именно заради това ги има форумите. НО, едно главно "но", дори за "ентусиастите" си има един критичен минимум, който включва:
    - четене с разбиране
    - писане
    - дедукция
    - боравене с формули и разчитане на графики
    всичко останало е просто "спам", който трябва да се филтрира или да се отнесе на съответното място - кръчма, маса, мохабет на пейката.

С това смятам да приключа дискусията по това отклонение от темата, защото вече навлизаме в "спам" водите и не би било приятно за някой, който тепърва търси информация по темата за MHI Diamond серията.
    rosswen одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Не се притеснявайте, повече няма да ви разводнявам темата. А ако достигна до информацията, която ме интересува - сам ще отворя нова тема, в която феновете на Хеви ще сте добре дошли. Всичко добро

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: Re: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Цитат Първоначално публикувано от mystikalrs Виж публикацията
    За жалост е така , стойностните членове в форума ги няма отдавна,а имаше хладилни инженери, техници и много други с знания.
    останали са много малко както е колегата rosswen, Alexi , Aleksanders , mimojef и др
    Кибиченето в темите за климатици приравнява ли се на семестри за хладилен инженер. От изброените само Aleksanders се занимава с продажба, монтаж и ремонт на климатици. Нямам идея с какво образование е. Другите 3-ма са си обикновени кибици, като повечето хора в темите. А Alexi и mimojef дори са и леко досадни на моменти.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Няма нужда от семестри, но има хора които споделят, подробно как работи даден модел марка с замервания графики и т.н и един технически грамотен човек по лесно може да си види + и - все неща където няма как да се разберат по друг начин освен от потребител.
    rosswen одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Аз съм завършил топло и ядрена енергетика в МЕИ-то. Не са ми особено чужди топлообменните апарати, топло и масопренасяне, както и хладилната техника. Просто за информация, да не стават недоразумения. С продажба, монтаж и ремонт на климатици не се занимавам.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Живее в
    Аксаково

Цитат Първоначално публикувано от arislan Виж публикацията
    "Аз формули не знам, а и далеч не съм специалист по хладилна техника, може да се каже ентусиаст"

Мисля, че това е разковничето, което приключва темата...
    Надявам се само подтемата в темата!

За бога, братя, не продавайте!

Четири сезона го наблюдавам, четири сезона ме удивява този огнедишащ Змей!
    Сигурен съм, че 7чка бие много 12ки от среден клас. А дори да не, здраве да е!

За мен единственият недостатък е лопатата.
    Колкото и добре да е подбран спрямо помещението, дори недооразмерен да е, то идва момент когато започва да цикли. Тогава просто го изключвам.
    Предупредихте ме тук преди монтажа, но вече бях решил. Дебела кратуна съм.
    Blago94 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 130 от 130 ПърваПърва ... 80120128129130

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
    От Phoenix_1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3041
    Последно: Вчера, 11:52
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  4. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE vs Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMX-S~SRC25ZMX-S Diamond
    От m_dikov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 77
    Последно: 16-08-17, 08:47
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе