Страница 20 от 20 ПърваПърва ... 10181920
Резултати от 286 до 292 от общо 292
Like Tree58Одобрявам

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Бях отписал вече да вали сняг, но си понатрупа отново. Докато вали сняг, духа вятър, -2гр и влажност над 90%, но по-близо до 90, отколкото до 100 - изкара още повече докато дойде време да размрази, 4:40 часа. Пак е в точното време преди да се заскрежи прекалено в предната част. И с още по-кратко време за самото разтапяне, само 4 мин. Видът е подобен като на последните снимки и нямаше нужда да го снимам.
    rosswen одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Сутринта падна доста гъста мъгла и дори оставих камера да снима навън през цялото време, колко ще изкара до дефрост
    Към 2:30 часа този път, но с мъгла си е коварно а и беше студено, но и не отговаряше много на прогнозата, щото този път сложих и един електронен термометър навън, който мери и влажност. И нито температурата, нито влажността съвпадаха с данните от прогнозата към момента.
    В същите ВЪНШНИ условия Хеви 20/25ZS, което виждам на отсрещната сграда изкара към 1:10 часа работа.
    Може и да кача видеото, иначе това беше сигурен дефрост на 40мин работа, ако климатика не е моднат.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2024

От -1 до 3гр през целия ден и без много висока влажност, но с бавно заскрежаване и невъзможност да се разтопи по естествен път, донякъде защото не е спирал през това време на 400W - 10 часа работа до прилично побеляване и дефрост. Малко като рекорд между два дефроста хаха. Но според както се уцелят влажност и температура, варират много интервалите.

- - - - - - - - - -

Давам репорт за изминалата нощ и част от деня
    Около 0гр, малко под 0гр и до 2гр през деня, периоди с мъгла и без мъгла и съответно променяща се влажност, но не и прекалено ниска влажност за поява на заскрежаване.
    3 дефроста за около 15 часа. Един на 4:30+ часа, втори на 3:30+ часа и трети на 7 часа. Всички до обилно заскрежаване, като на първия имам видео запис, който може да ползвам за един таймлапс като го забързам 50-60 пъти

5. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Зимата свърши, но дефростите са документирани за поколенията
    Качих пълен запис на потенциален 40мин дефрост интервал при условия под 0 градуса и по-сериозна мъгла, който след мода се превръща в над 2 часа.
    Поиграх си в мой стил с обработката на видеото, но може би трябваше да сложа по-разнообразна музика, за да не е толкова скучно и да се пуска за релакс преди сън
    Сравнително слабо заскрежаване в този случай, заради по-ниските температури. Имам и видео около 0 градуса с над 4 часа интервал и по-обилно заскрежаване, но от него ще направя таймлапс съкратен до няколко минути. А решетката изглежда изкривена, защото не е фиксирана. И понеже няма много скреж, компресорът работи само около 2 минути и половина, докато го размрази в конкретния случай.
    Сори ако някой не разбира английски, но то няма и много за разбиране
    Да кажем че го качвам като вид доказателство, не че е нужно да убеждавам някой и не работя за Мицубиши Електрик, но може би трябва да ме наемат

- - - - - - - - - -

Забравих да отбележа, че записът започва по тъмно и завършва по светло, а ако се виждат някакви размествания е може би от разместване на таблета, който е подпрян върху една бутилка, няма измами, макар че са възможни

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Здравейте. Имам проблем със един такъв "бокук". Средата на лятото го сложих на кушия че старата Осака се предаде за последно и разбрах че съм сгрешил, но това е друга тема.
    Пуснах му нета и чат пат нещата ( с нета ) бяха ок. Зимата обаче, както си работи на топло изведъж установявам че е пуснат на студено и духа студено.
    Бутвам градус нагоре и после надолу, спира и обръща на топло. След малко започва да си духа топло. След известно време, пак същото се повтаря.
    Така няколко пъти след което му резнах нета от рутера, понеже не ми се ровеше в неговите настройки.и така няколко месеца няма проблем.
    Преди дни реших да пусна отново нета за да имам достъп и воала на 2-я ден събуждам се и той духа студено. Отново се е обърнал сам. Сложен на 25 топло а в стаята 22 студено.
    Пак му резнах после нета.
    Не е сложен на авто, ако някой смята че просто сам си обръща. То е ясно че няма да му пускам нет , ама за кво сме дали пари за тея екстри.
    Да не говорим че уж е 12-ка, а е реално скопена 9-ка и духа само пред себе си.
    Вентилатора трябва да е на 3 или 4 . Сложиш ли го на ауто и духа на 50 см от себе си. Икономия и тишина, ама е.ал съм ти и икономията като трябва да го набримча и сложа на 26 за да е топло.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

така си бачкат .. бичиш поне 3та степен на фана ,не спомена за дефростите че са им мъка малко и те

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Единственото което не съм разбрал че е проблем , са дефростите. Да вода много повече пуска от Осаката, но не е спирал да топли.
    Даже не съм разбирал кога ги прави.
    Няма ги излитанията на външно тяло бученета трещенета и тнт.
    Да де, ама нищо не каза за самообръщането от топло на студено с включен нет. Всички ли са така?
    Този пост е редактиран от docev; Днес в 08:01.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 20 ПърваПърва ... 10181920

Подобни теми

1. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 46
    Последно: 28-01-23, 13:15
  2. Новата LN серия на Mitsubishi Electric е вече налична
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 128
    Последно: 19-11-22, 23:08
  3. Mitsubishi Electric LN серия
    От dimovdid във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 18-02-22, 00:51
  4. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 16:09
  5. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От maikl във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 08-11-07, 15:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе