Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910
Резултати от 136 до 137 от общо 137
Like Tree35Одобрявам

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2018
    Живее в
    София

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Благодаря за включването! Да, стаята е към 47м3, голям прозорец и врата към тераса. Външните стени не са изолирани. Стъклопакета е най-обикновен, но не мисля да го сменям, защото с югозападното си изложение грейне ли слънце няма нужда от никакво отопление. Имам опит с трислоен пакет с всякакви екстри.. твърдо не, обичам си слънцето и топлината му, а и не мога да кажа, че вършат много работа. Но пък имам външна щора, която през нощта върши страхотна работа. Преди години сложих на един ремонт един General 12LMCA, за който до скоро дори не се бях замислял, но 90% от времето работи он/офф, което не е хич комфортно с този климатик конкретно. В тази връзка със сигурност следващия няма да е 12ка, за 7ца не знам дали ще се престраша, та най-вероятно ще е 9ка.. и ми се искаше да е нещо по-висок клас, та затова се загледах в FT25VGK

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

През прозорците са най-високи загубите и външните щори звучат като добро решение при много студени нощи. Ако пък не са толкова ниски градусите навън, може да е по-добре да не са спуснати щорите, за да не започнат по чести спирания.
    Този 12lmca изглежда че държи по-високо топлоотдаване при положителни температури, а и ако го държите на ниска скорост на вентилатора, съвсем се задържа топлото около него и вероятно затова спира често.
    Както са ви препоръчали и Дайкин среден клас е вариант, има по-ниско топлоотдаване при положителни температури, но май и там дефростите не са цвете /според условията навън/.
    И не опира толкова до 7ци, 9ки, 12ки и т.н., а до конкретен модел какво би било поведението му.
    Този пост е редактиран от casal; Вчера в 02:08.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910

Подобни теми

1. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 46
    Последно: 28-01-23, 13:15
  2. Новата LN серия на Mitsubishi Electric е вече налична
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 128
    Последно: 19-11-22, 23:08
  3. Mitsubishi Electric LN серия
    От dimovdid във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 18-02-22, 00:51
  4. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 16:09
  5. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От maikl във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 08-11-07, 15:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе